Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Folkklubs Ala Pagrabs" saņem TripAdvisor Izcilības sertifikātu

EasyGet.lv, 11.07.2012. 13:52

Pasaules lielākais ceļojumu portāls TripAdvisor piešķīris Izcilības sertifikātu (The Certificate of Excellence) „Folkklubam Ala Pagrabs", informē kluba pārstāvis Edgars Kārklis. TripAdvisor šo sertifikātu piešķir uzņēmumiem, kuri pastāvīgi saņem izcilu novērtējumu no portāla biedriem un apmeklētājiem, kas apliecina augstāko kvalitātes novērtējumu.
„Folkklubs Ala Pagrabs" saņem TripAdvisor Izcilības sertifikātu

TripAdvisor ir pasaules lielākais ceļojumu portāls, kuru katru mēnesi apmeklē 50 miljoni unikālo lietotāju. Tajā atrodamas vairāk nekā 60 miljoni atsauksmju un viedokļi par dažādām pasaules vietām. Mājas lapa darbojas 30 pasaules valstīs. Portālā iespējams plānot savus ceļojumus, kā arī atrodamas patiesas ceļotāju atsauksmes par viesnīcām, restorāniem, apskates objektiem.

„Esam neizsakāmi gandarīti par izcilo novērtējumu no tāda tūrisma eksperta kā portāla TripAdvisor. Veidojot Folkklubu, kā galvenos kritērijus izvirzījām iespēju klientiem iepazīt un baudīt latvisko kultūru ne tikai caur lielisku ēdienu, bet arī īpašu atmosfēru, izlaides programmām un citām niansēm, kas padara mūs unikālus. Prieks, ka to sajutuši un novērtējuši ne tikai Latvijas, bet arī ārzemju apmeklētāji," gandarījumu neslēpj „Folkkluba Ala Pagrabs" īpašnieks Krišjānis Putniņš.

„Folkklubs Ala Pagrabs" atrodas Vecrīgas sirdī, Smilšu ielā 16. Tas ir pirmais un vienīgais tautas mūzikas klubs/ krogs Latvijā, kurā ikviens var baudīt tradicionālo un moderno latviešu virtuvi, četrus vakarus nedēļā klausīties latviešu tautas un pasaules dzīvās mūzikas koncertus, dejot tradicionālās dejas un atpūsties latviskā gaisotnē.

Foto: "Folkklubs Ala Pagrabs". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV