Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Uz kuģīša "Mecklenburg" uzstāsies Lietuvas dīdžejs Marius Ivanoff

EasyGet.lv, 12.07.2012. 11:47

Piektdien, 20.jūlijā, Amber Muse komanda uzaicina uz kuģa „Meckleburg" klāja, lai draugu kompānijā aizvadītu vairākas dedzinošas stundas šīs sezonas otrajā Das Boot party. Ceļojuma laikā pa Daugavu par mūziku rūpēsies Marius Ivanoff no Lietuvas un vietējais desants Bogdana Tarana, Maksa Lomova, Max Mancho un ZaZzy sastāvā.

Par galveno upes Das Boot party viesi kļūs Lietuvas dīdžejs Marius Ivanoff (Marius Ivanovs), kurš savu darbību uzsāka 1998.gadā kopā ar kolēģi Mindaugeli. Starp viņa projektiem dzimtenē minami leģendārie „Nokia Plug-In", tāda paša nosaukuma radio šovi, festivāli „Pure Future" 1 un 2, klubs „Global" un daudzi citi. Viņš spēlē ne tikai Baltijā un Krievijā, bet uzstājies arī tādos Amsterdamas klubos kā „iT", "X-tra large", "Mass Crazyland", „Amnesia" Ibizā, „Amate Raxi" Tokijā utt. Viņa uzstāšanās ir bijušas un paliek spēcīgas, iespaidīgas un kļūst arvien labākas. Šobrīd viņš turpina apceļot Eiropu ar saviem spridzinošajiem tech-house setiem.

Das Boot party programma:
22:10 kāpšana uz „Mecklenburg" klāja;
22:45 došanās ceļā;
02:30 „First Dacha" (Andrejsala), pirmā izkāpšana;
03:00 11.novembra krastmala (Lielais Kristaps), pēdējā izkāpšana.

Kuģis „Mecklenburg" ir pietauvots 11.novembra krastmalā pie „Lielā Kristapa" (pretī prezidenta pilij). Precīzu atrašanās vietu var atrast: www.dancebox.net/amberpromo/map.png

Lai nodrošinātu sev vietu uz Das Boot party klāja, iegādājaties biļetes iepriekšpārdošanā tīklā www.bezrindas.lv/lv/koncertu-biletes/amber-muse-presents-das-boot-party. Cena no 5 līdz 7 latiem. Iepriekšpārdošanā tikai 150 biļetes! Ieeja no 21 gada vecuma.



www.facebook.com/AmberMuseRec
www.facebook.com/marius.ivanoff

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV