Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Tele2 un Positivus arī šogad piedāvā Positivus mobilo aplikāciju

EasyGet.lv, 13.07.2012. 15:59

Tele2 Positivus festivālu atbalsta jau piekto gadu un jau otro gadu kopā ar Positivus tiek piedāvāta festivāla mobilā aplikācija viedtelefoniem, kurā iekļauta šī gada festivāla programma, aktuālie jaunumi, kā arī tai ir veikti dažādi papildinājumi, lai festivāla apmeklētājiem tā kļūtu par visērtāko informācijas iegūšanas avotu, informē Tele2 sabiedrisko attiecību konsultante Egita Māliņa. Jau no šodienas, 13.jūlija, festivāla mobilā aplikācija ir pieejama telefoniem, kuros ir Android operētājsistēma, bet iPhone lietotājiem tā būs pieejama tuvākajās dienās.

Pērn aplikācija guva lielu atsaucību, tādēļ arī šogad tā tiek piedāvāta festivāla apmeklētājiem. Ar šo aplikāciju varēs viegli aplūkot pilnu festivāla programmu un aprakstus par māksliniekiem, teritorijas karti, informāciju par telšu pilsētiņu un autostāvvietu, festivāla noteikumus, atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, festivāla Twitter plūsmu, brīdinājumu par tālruņa baterijas izlādēšanos, kā arī citas festivālā noderīgas lietas. Izmantojot šo mobilo aplikāciju, katrs tās lietotājs varēs ērti saplānot savu koncertu programmu, nepalaižot garām sev interesējošo grupu uzstāšanos un filmu seansus.

Aplikācija Android pieejama: http://ej.uz/PositivusAppAndroid2012

Positivus jau sesto gadu pēc kārtas saviem apmeklētājiem piedāvā vairākas pasaules līmeņa mūzikas zvaigznes, kuras divu dienu garumā uz trīs galvenajām – Tele2, Nordea un Red Bull Music Academy Stage un vairākām mazākām brīvdabas skatuvēm, izklaidēs festivāla apmeklētājus. Festivāla telšu pilsētiņa apmeklētājiem būs atvērta no ceturtdienas, 19.jūlija, plkst.17:00. Festivāla teritorija apmeklētājiem būs atvērta no piektdienas, 20.jūlija, plkst.17:00.

Sekojiet jaunumiem www.positivusfestival.com!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV