Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgas uzņēmumi aicināti pieteikties bezmaksas biļetēm uz festivālu "Pestivals"

EasyGet.lv, 16.07.2012. 10:23

Mežaparka Lielajā estrādē 28.j ūlijā notiekošā populārās mūzikas un kultūras festivāla organozatori šajā nedēļā Rīgas uzņēmumus aicina pieteikties bezmaksas biļetēm.

"Pestivals ir dāvana Rīgai," tā īsumā grandiozo projektu komentē Pestivāla galvenais organizators Aivars Līpenītis piebilstot: "Šogad ejam cauri ugunskristībām, virzoties pretim ieceres realizācijai par kvalitatīvu un ietekmīgu festivālu Latvijas galvaspilsētā, kas pulcē pasaules un Latvijas aktuālākos un atpazīstamākos māksliniekus. Rīga vieno visus Latvijas iedzīvotājus, arī festivāla organizatori nāk no visas Latvijas, tādēļ, daļēji būdami viesi šajā pilsētā, mēs aicinām saimniekus - rīdziniekus - uz šiem svētkiem."

Neskatoties uz pasākuma apjomu un lielajām izmaksām, organizējot vietas ziņā, tehnoloģiski un mākslinieku iespaidīguma un prasību dēļ sarežģīto pasākumu, organizatori vēlas dāvināt svētkus - festivāla apmeklējumu par brīvu tiem uzņēmumiem un iestādēm, kuru juridiskajā vai zīmola nosaukumā ir vārds "Rīga" (piem. "Rīgas Satiksme", "Rīgas Siltums", "Rīgas Meži", "Rīgas Ūdens", "Rīgas Dome", "Rīgas Rēvija", "Rīgas Brīvosta" un citi). Līdz 23.jūlijam aicinām šos uzņēmumus pieteikties, rakstot uz e-pastu riga@pestivals.lv, lai uzzinātu par iespēju saņemt bezmaksas biļetes.

Paredzams, ka 28.jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošā festivāla "Pestivals" SMScredit.lv Galveno skatuvi, dīdžeju skatuvi, ekstrēmo sportistu laukumu, atrakcijas un bērnu pilsētiņu, kā arī atpūtas vietas apmeklēs ap 25 000 rīdzinieku un pilsētas viesu.

Informācija - www.pestivals.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV