Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Takas" muzikālā ēdienkarte

EasyGet.lv, 16.07.2012. 11:56

Kultūras kafejnīca „Taka", Miera ielā 10, Rīgā, šajā nedēļā piedāvā plašu muzikālo sarīkojumu klāstu.

Īpašs vakars kafejnīcā „Taka" gaidāms trešdien, 18. jūlijā, kad pēc ilga pārtraukuma tiek atsāktas muzikālās vakariņas. Šoreiz „Takā" muzikālajās vakariņās viesosies Didzis Bordo, pats gatavojot kādu īpašu, šobrīd noslēpumā turētu ēdienu un cienājot kafejnīcas viesus, kā arī sniedzot akustisku uzstāšanos.

„Taka" turpina uzsākto tradīciju – zaļās ceturtdienas. Arī 19. jūlijā palm'n'chill atmosfēras cienītāji būs gaidīti kafejnīcā, lai atslābtu pie DJ Krūma regeja ritmiem.

Piektdien, 20. jūlijā, kafejnīcā „Taka" viesosies DJ apvienība Kashuks un Ansis (abstract, mood, instrumental), kas gan ar saviem oriģināldarbiem, gan ar jau zināmākām kompozīcijām nodrošinās kosmosīgu lidojumu visa vakara garumā.

Sestdien, 21. jūlijā, „Taka" viesus lutinās ar ārvalstu mūziķu uzstāšanos – ciemosies mūsdienīga liriskā blūzroka apvienība no Vācijas The Hazi Bros, kuras sapņainā romantika ļaus viesiem paslēpties no vasaras tveices.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV