Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Bubamarā" – abstraktā vizuālā māksla un mūsdienu tautas mūzika

EasyGet.lv, 16.07.2012. 12:03

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 jūlija trešajā nedēļas nogalē apskatāma jauna gleznu izstāde un dzirdama autentiska americana, informē kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
„Bubamarā" – abstraktā vizuālā māksla un mūsdienu tautas mūzika

Trešdien, 18. jūlijā, no pulksten 21 ar dzīvespriecīgas un dejojamas pasaules mūzikas kokteili apmeklētājus priecēs deju vadītājs Speiss.

No jūlija trešās nedēļas vidus „Bubamarā" varēs apskatīt pasaules mūzikas kroga interjerā iederīgu abstrakto gleznu ekspozīciju. Ceturtdien, 19. jūlijā, pulksten 19 Ieva Nagliņa atklās personālizstādi Pietura Nr.13. "Pietura ir apstāšanās, posms starp kaut ko iepriekšēju un to, kas būs. Vieta, kur it kā nekas nenotiek. Tomēr pieturā pavadām laiku, gaidot, lai kaut kur nokļūtu," nosaukuma izvēli komentē autore. Būs aplūkojami gan nozīmīgākie darbi no iepriekšējām personālizstādēm, gan arī gleznas, kas tapušas, domājot par jaunās ekspozīcijas vietu. Ieva Nagliņa 2007. gadā ieguvusi maģistra grādu Latvijas Mākslas akadēmijas Grafikas nodaļā. Mākslinieku grupu veidotās ekspozīcijās un personālizstādēs Ievas darbi regulāri apskatāmi vairāk nekā 10 gadus. Izstādes atklāšanas vakarā pulksten 21 mūsdienīgas folkmūzikas koncertu sniegs dziesminieks Eņģelis, par muzikālo nofromējumu pārējā laikā gādās DJ Kazulis no radio NABA.

Piektdien, 20. jūlijā, pulksten 22 Bubamarā koncertēs DeBillies – Latvijā vienīgā grupa, kas atskaņo autentisku americana – amerikāņu mūsdienu tradicionālo mūziku, kas radusies, saplūstot folk, country, blues, rhythm and blues, rock and roll, bluegrass un citiem ASV dzimušiem un/ vai šajā zemē sakņotiem mūzikas virzieniem. Pēc koncerta Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) American Edition piedāvās DJ Ma.Be.

Sestdien, 21. jūlijā, no pulksten 22 ar folklorizējušos latviešu mūsdienu mūziku publiku priecēs DJ Kazulis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV