Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Jēkabpilī notiks klubu mūzikas festivāls "Klubs 2012"

EasyGet.lv, 17.07.2012. 10:03

Sestdien, 11. augustā, no pulksten astoņiem vakarā līdz pieciem rītā Krustpils saliņā norisināsies klubu mūzikas festivāls 2012, kurā tiks noskaidrots gada labākais reģiona naktsklubs.

Šovasar izaicinājumu ir pieņēmuši un savas aktivitātes piedāvās Moonlight Club/ Līvāni, XS Night Club/Rēzekne un Barbados/ Madona.

Festivāla īpašais viesis būs 2010. un 2011.gada populārākais dīdžejs Latvijā [Ex] da Bass - Illegal DJ Team Riga / EHR Party Service / Illegal Records.

Visas nakts garumā reģiona naktsklubi katrs savā teltī piedāvās izklaides programmu. Pasākuma izskaņā tiks noskaidrots labākais naktsklubs, kurš saņems gada labākā kluba titulu ar tam sekojošām privilēģijām. To izšķirs gan skatītāji, gan profesionāla žūrija. Uz centrālās skatuves Klubu mūzikas festivālā 2012 visu nakti paralēli aktivitātēm teltīs norisināsies klubu prezentācijas. Ugunīgos šovus piedāvās labākie pārstāvji no Latvijas bārmeņu federācijas un karstasinīgās STOP TIMEDance Studio go- go dejotājas, kā arī vieni no labākajiem reģiona DJ ar daudzpusīgu deju mūzikas piedāvājumu.

Festivāla ietvaros Jēkabpilī notiks Urbanrace - komandu sacensības ar automobiļiem pilsētas robežās.

Ieejas maksa iepriekšpārdošanā 2.50 lati, pasākuma dienā - 4 lati. Biļetes var iegādāties „Biļešu servisa" kasēs, Statoil degvielas uzpildes stacijās. Urbanrace dalībniekiem ieeja festivālā bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV