Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Imants Daksis aicina uz erotisko dziesmu koncertu

EasyGet.lv, 18.07.2012. 12:06

Trešdien, 25. jūlijā, plkst. 19:00 Rakstniecības un mūzikas muzejā notiks dziesminieka Imanta Dakša koncerts, informē muzeja mājaslapas redaktore Maija Treile.
Imants Daksis aicina uz erotisko dziesmu koncertu

Nesen atgriezies no koncertceļojuma Nīderlandē, dziesminieks Imants Daksis, ļaujoties Amsterdamā piedzīvotu magnētisko lauku izvirdumu un psihiskās enerģijas līkločiem, sniegs savas daiļrades intīmākās daļas – erotisko dziesmu – paraugstundu. Turklāt dažas dziesmas ir pavisam jaunas, tapušas koncertceļojuma laikā.

Imants Daksis ir savdabīga kultūras parādība latviešu mūzikā. Viņa fanātiskā ticība jaunradei un bezkompromisa attieksme uzstāšanās laikā ir spējusi iedvesmot pēc patiesa vēstījuma un labām dziesmām izslāpušus, muzikāli jūtīgus klausītājus.

Koncerts notiks RMM izstādē "Dzejmūzikas erotika", kas iekārtota, iedvesmojoties no 1. pasaules kara hospitāļu estētikas. Arī pasākuma laikā apmeklētāji varēs ieņemt labākās vietas, sēžot vai atlaižoties gultās zem moskītu tīkliem.

Izstādē "Dzejmūzikas erotika" galvenā eksponāta lomā ir skaņa: Latvijas dzejnieku darbu lasījumi, lielākoties pašu autoru izpildījumā, kā arī pašmāju mūzikas ieskaņojumi. Izstādes saturu veido autoru pārstāvēto laikmetu un izteiksmes dažādības spektrā plaša dzejas un mūzikas izlase: no Raiņa līdz Arvim Vigulam, no Jāņa Mediņa līdz Hospitāļu ielai.

Nākamie tematiskie pasākumi izstādes telpās norisināsies 8. un 22. augustā plkst. 19:00. Pasākumu cikls noslēgsies 8. septembrī akcijā "Mīlestības pavārmāksla" Baltās nakts ietvaros.

Ieejas maksa pasākumā Ls 1,50, pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1.

Papildu informācija: www.rmm.lv

Foto: Dziesminieks Imants Daksis. Foto no personīgā arhīva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV