Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dienas Ābeļdārzā koncertu sniegs Dzelzs Vilka Jauno Jāņu orķestris

EasyGet.lv, 19.07.2012. 14:19

26. jūlijā plkst. 18.00 Dienas Ābeļdārzā uzstāsies grupas Dzelzs Vilks jaundibināta apvienība - Jauno Jāņu orķestris, informē grupas Dzelzs Vilks menedžere Aija Kaukule. Vakara gaitā klausītājus ielīksmos jaunas, dainu tekstu iedvesmotas kompozīcijas, kā arī grupas Dzelzs Vilks labi zināmās dziesmas no albumiem Uijā uijā nikni vilki un Vakara zvaigzne jaunās skaņās.
Dienas Ābeļdārzā koncertu sniegs Dzelzs Vilka Jauno Jāņu orķestris

Dzelzs Vilka Jauno Jāņu orķestris ugunskristības piedzīvoja nesen, 23. jūnijā, Siguldā, kur skanēja Dzelzs Vilka mūsdienu tautas mūzikas programma „Jaunie Jāņi" paplašinātam mūziķu sastāvam, kas nu pārtop patstāvīgā vienībā.

„Publikas atsaucība un mūziķu saspēles iekšējā enerģija radīja pārliecību, ka mūsu jaunā skaņa, balss un doma pārsniedz saulgriežu astronomiskās un idejiskās robežas. Tādēļ dainu tulkojumus mūsu manierē vēlamies nest plašākos ūdeņos, šim nolūkam dibinot Dzelzs Vilka Jauno Jāņu orķestri kā vienību, kas turpmāk dzīvos pati savu dzīvi," skaidro projekta dalībnieki.

Sastāvā pašlaik muzicē Juris Kaukulis (balss, ģitāra, mandolīna), Ieva Mūrniece (vijole, balss), Mārcis Judzis (sitamie instrumenti), Kaspars Tobis (taustiņi, sitamie instrumenti), Kārlis Alviķis (basģitāra, bazuki, balss), Valērijs Cīrulis (ģitāra, mandolīna, balss).

Koncerta ieskaņā plates iegriezīs dīdžejs un mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, postfolka dziesmas dziedās un spēlēs grupa „SulA".

Par iespēju iegādāties labu literatūru par draudzīgu cenu kā allaž rūpēsies apgāds Dienas grāmata, par itāļu vīnu un vasarīgām uzkodām - ekoveikaliņš iDille.

Dienas Ābeļdārzā šīs vasaras sezonas trešais pasākums notiks Rīgā, Mūkusalas ielā 15, ābeļdārzā līdzās laikraksta Diena redakcijai. Sākums plkst. 18, ieeja bez maksas.

Nāc un pārliecinies, ka Jauno Jāņu orķestris spēj ielīksmot ne tikai gada īsākajā naktī!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV