Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Uz „Origo Summer Stage" skatuves – džezs, blūzs un grupa „Headline"

EasyGet.lv, 19.07.2012. 14:39

Šajā nedēļā vasaras kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage" piedāvā plašu muzikālo programmu dažādām gaumēm – ceturtdien skatītājus priecēs džeza un blūza mūzika, bet piektdien būs iespējams vērot grupu „Headline".

19.jūlijā no plkst. 17.00 „Saulkrasti Jazz festival" ietvaros skatītājus priecēs jauniešu bigbends "Meet Teen's Jazz", kas ieradušies no Maskavas, bet plkst. 19.00 uz "Origo Summer Stage" skatuves piecas mūzikas apvienības sacentīsies par galveno balvu – Latvijas Blūza atbalsta biedrības apmaksātu ceļojumu uz Tulūzu Francijā, lai pārstāvētu Latvijas blūzu 2013. gada Eiropas galvenajā blūza notikumā – European Blues Challenge.

Savukārt 20. jūlijā „Origo Summer Stage" skatuvi pārņems grupa „Headline", kas uzstāsies jau no pulksten 15:00 līdz pat 17:00. Pēc tam divas stundas pie Origo mūzikas ritmos kustēties liks DJ JAZZ, kurš mūziku „Origo Summer Stage" ietvaros spēlē ceturtdienās visas vasaras garumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV