Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Laba Dabā" uzstāsies leģendārā pankroka grupa "Adolescents"

EasyGet.lv, 20.07.2012. 11:15

Festivāla "Laba Daba 2012" otrajā dienā uz vienas no skatuvēm kāps leģendārā pankroka grupa "Adolescents" no ASV.
"Laba Dabā" uzstāsies leģendārā pankroka grupa "Adolescents"

Interneta vārdnīcā "Wikipedia" dēvētus par pankroka supergrupu, 1980.gadā apvienību "Adolescents" izveidoja vairāki grupu "Agent orange" un "Social distortion" dalībnieki. Lai arī "Adolescents" nekad nav nokļuvuši mūzikas topu virsotnēs un lielo radiostaciju repertuārā, viņu mūzika ietekmējusi veselu alternatīvās mūzikas grupu paaudzi. "Adolescents" par saviem iedvesmas avotiem min tādas pašreiz pasaulē populāras grupas kā "Bad religion", "NOFX", "Red hot chilli peppers", "Fu Manchu", "Pennywise", "Blink-182" un daudzas citas. "Adolescents" pamatoti tiek dēvēti par vienu no astoņdesmito gadu Kalifornijas pankroka svarīgākajiem virzītājspēkiem.

Gadu gaitā grupa piedzīvojusi vairākas sastāva maiņas un arī šobrīd, pēc grupas atkalapvienošanās 2001.gadā, Eiropas koncertturnejās reizēm vairs nepiedalās vairāki no "Adolescents" sākotnējiem dalībniekiem. Neskatoties uz to, festivālā "Laba Daba" uz skatuves kāps grupas līderis - vokālists Tonijs Kadena (Tony Cadena), basģitārists Stīvs Soto (Steve Soto) un ģitārists Stīvs Egnū (Steve Agnew).

"Adolescents" uzstāšanās festivālā "Laba daba" paredzēta sestdien, 4. augustā, plkst. 00:30 uz Suņa skatuves lielajā šķūnī.

Biļetes uz festivālu "Laba Daba" pieejamas visās "Biļešu serviss" kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, kā arī klubā "Nabaklab". Festivāls norisināsies 3. un 4.augustā Līgatnes pagasta Ratniekos.



Foto: Pankroka grupa "Adolescents". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV