Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kalnciema kvartālā uzstāsies Žoržs Siksna

EasyGet.lv, 20.07.2012. 14:26

26. jūlija vakarā brīvdabas koncertā Kalnciema kvartālā uzstāsies Žoržs Siksna kopā ar Tirkīza kora ansambli un orķestri. Savukārt 27. jūlijā "Platekrāna vakarā" tiks demonstrēta filma "Ieņemot Vudstoku " un grupas Queen koncerts Rock Montreal.
Kalnciema kvartālā uzstāsies Žoržs Siksna

Žoržs Siksna 27. jūlija koncertā kopā ar Tirkīza kora ansambli un orķestri atskaņos klausītāju iecienītākos 1970.-80. gadu latviešu estrādes mūzikas hitus.

Žoržs Siksna ir leģendārs latviešu estrādes dziedātājs un vokālais pedagogs. 70-tajos gados Ž. Siksna plūca laurus izpildot R. Paula dziesmas, piedaloties koncerttūrēs kopā Viktoru Lapčenoku, Margaritu Vilcāni. Dažas no viņa populārākajām dziesmām ir Muļķe sirds un Genoveva.

Koncertvakars un mini tirdziņš no 19.00. Ieeja - bez maksas.

"Platekrāna vakari" @Kalnciemaiela via Lattelecom TV

Piektdienu vakaros brīvdabas seansos Kalnciema kvartālā tiek straumētas filmas un koncerti no Lattelecom Televīzijas Videonomas. Filmu un koncertu demonstrēšana notiek uz speciāli izveidota ekrāna, kas nodrošina ļoti kvalitatīvu attēlu arī gaišajā diennakts laikā. Ekrānus labam kino nodrošina Samsung.

27. jūlija programma:

Plkst. 19.00 Filma "Ieņemot Vudstoku "/Taking Woodstock, rež. Angs Lī / Ang Lee
Plkst. 21.00 "Queen" koncerts Rock Montreal (1981)

Filmu un koncertu programma veidota ņemot vērā Lattelecom TV video nomā esošos resursus un kino kritiķes Ditas Rietumas ieteikumus - filmas, kas guvušas atzinību pasaulē un ir piemērotas demonstrēšanai brīvā dabā plašam skatītāju lokam.

Ieeja - bez maksas. Pasākuma laikā darbosies āra kafejnīcas.

Papildu informācija: www.kalnciemaiela.lv

Foto: Kalnciema kvartāls. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV