Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Andris Kivičs baudīs saulrietu Liepājā

EasyGet.lv, 24.07.2012. 17:22

Dziedātājs Andris Kivičs nolēmis aizbēgt no galvaspilsētas svelmes un baudīt Liepājas pludmales sauli, veldzējošo vēju un sniegt koncertu saviem faniem Red Sun Buffet Beach Bar trešdien, 25. jūlijā, informē bufetes mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.
Andris Kivičs baudīs saulrietu Liepājā

Šī vasara māksliniekam bijusi īpaši iepriecinoša gan privātajā, gan profesionālajā jomā. Jūlija sākumā viņš un sieva Madara sagaidīja meitiņu. Pāris apprecējās šī gada Valentīndienā. Savukārt mūzikas jomā, pavisam nesen klajā nākusi jauna, vasarīga dziesma, kas radītā kopā ar dziedātāju un šova „O!Kartes skatuve" dalībnieci Sandiju Vīganti. Dziesmas „Mūsu pirmā vasara" mūzikas un teksta autors ir Andris Kivičs. Dziesmu aranžējis un producējis DJ Reverss, kurš jau sācis darbu pie vairākiem šīs dziesmas remiksiem. Sandiju gan „bufetes" pludmales bārā nebūs iespējams satikt, jo jaunā māksliniece šobrīd dzīvo un uzstājas kabarē Šveicē.

Foto: Andris Kivičs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV