Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

VEFā notiks Laikmetīgās mūzikas nakts

EasyGet.lv, 26.07.2012. 09:06

Sestdien, 28. jūlijā, Totaldobže Mākslas centrā notiks Laikmetīgās mūzikas nakts, informē kultūras centra pārstāvji.
VEFā notiks Laikmetīgās mūzikas nakts

Plkst. 22:00 vakaru ievadīs DJ Rihards Bražinskis [Skaņu Mežs], atskaņojot ambient, chillout idm, dub, postrock mūziku no savas vinil plašu kolekcijas.

Ap 23:30 Cat From Japan (elektriskā ģitāra) spēlēs mūziku no sava jaunā albuma "Orientra". To var lejpulādēt un noklausīties mājas apstākļos jebkurš – http://ourfire.org/?p=234 .

Ap 01:30 vakara mākslinieki uzsāks meditatīvu improvizāciju, kurai pievienosies Platons Buravickis (preparētas klavieres), Andris Indāns [Gas of Latvia] (sintezators) un Krišjānis Zeļģis (dzeja).

Mūsu mūsdienu mākslinieku, kuri pārstāv atšķirīgas laikmetīgās mākslas formas, saspēle live – intravertā mūzika un vārdi zem zvaigznēm, pašpasludināta mākslas centra terasē uz jumta, kuru ieskauj citi kādreiz Padomju Savienības lepnuma – bijušās rūpnīcas VEF - ēku jumti. Tā būs latviešu mūsdienu mūzika savienojumā ar vidi, abus paši mainam un transformējam atbilstoši savām iedomām un dzīves pieredzei – tie ir mūsu uztveres augļi.

Ieeja par ziedojumeim multi–funkcionālas laikmetīgās mākslas koncertzālei un internet radio.

Darbosies Totaldobže cafe.

Pēdējais nakts tramvajs no VEF uz centru 0:11, pirmais no rīta – 5:59. Nakts autobusi no VEF uz centru kursē reizi stundā.

Vairāk informācijas par mākslas centru, tā atrašanās vietu, darbību un gaidāmajiem pasākumiem – www.totaldobze.com/ArtCenter/

Foto: Anrid Indāns. Foto (c) Didzis Grodzs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV