Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Prāta vērta Jelgavā atklās koncerttūri

EasyGet.lv, 26.07.2012. 12:20

Sestdien, 28. jūlijā, Jelgavā, pļavā pretī Jelgavas pilij notiks pirmais "Prāta Vētras" koncerttūres "Vēl viena klusā daba" koncerts.
Prāta vērta Jelgavā atklās koncerttūri

Biļetes par Ls 15 vēl var iegādāties www.ekase.lv, tirdzniecības centrā "Spice" un Jelgavas kultūras namā. Pirms koncerta biļetes būs nopērkamas KASĒ pie ieejas (links uz teritorijas plānu). Aicinām neiegādāties biļetes "no rokas". Esiet uzmanīgi – elektroniskās biļetes var viegli nokopēt, bet pasākuma teritorijā tiks ielaists tikai pirmās ebiļetes uzrādītājs. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja koncertā pieaugušā pavadībā bez maksas.

Ieeja koncerta teritorijā no plkst. 18.30. Koncerta sākums plkst. 20.30. Beigas ap plkst. 23.45. Lūdzam ierasties savlaicīgi, lai pie ieejām neveidotos rindas. Koncerta teritorijā būs kafejnīcas un suvenīru tirdzniecības vietas, kurās varēs norēķināties arī ar norēķinu kartēm.

Ieeja koncertā tiek organizēta no Rīgas ielas un Vecā ceļa. Swedbank Mastercard karšu īpašniekiem paredzētās ieejas būs īpaši norādītas. Koncerta teritorijā aizliegts ienest profesionālu foto un videotehniku, lietussargus, ieročus, sprāgstvielas un citus priekšmetus, kas var apdraudēt pārējo apmeklētāju ērtības vai drošību, piemēram, nažus, gāzes baloniņus, stikla priekšmetus, kā arī narkotikas, pārtikas produktus, alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus, lielgabarīta priekšmetus un dzīvniekus. Aizliegts koncerta teritorijā veikt jebkādas ar organizatoru nesaskaņotas mārketinga/reklāmas aktivitātes.

Ja dosieties uz koncertu ar auto, lūdzam iepazīties ar autostāvvietu shēmu Pēc koncerta ir norīkots papildu elektrovilciens Jelgava – Rīga. Vilciena Nr.6752 atiešanas laiks no Jelgavas stacijas plānots plkst 00.15, no Cukurfabrikas plkst. 00.21, bet Rīgā tas pienāks plkst. 01.00.

Foto: Prāta vērta. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV