Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Elektroniskās mūzikas vibrācijas kafejnīcā "Taka"

EasyGet.lv, 27.07.2012. 14:13

Pirmdien, 30. jūlijā, no plkst. 20:00 kafejnīca "Taka" pulsēs elektroniskos skaņu izvirdumos. "Takā" viesosies trīs dažādu elektroniskās mūzikas projektu pārstāvji - Unicorn Hard-on (Amerika), Laser Poodle (Nīderlande) un Moemlien (Beļģija), informē kafejnīcas pārstāve Laila Siliņa.
Elektroniskās mūzikas vibrācijas kafejnīcā "Taka"

Apvienības Unicorn Hard-on pārstāve Valerie Martino jau vairākus gadus ar savu neparasto, dzīvnieku pasaules ietekmēto elektronisko deju mūzikas stilu ir darbojusies Amerikas un Eiropas pagrīdes vidē, savā daiļradē ar dažādiem elektroniskās mūzikas instrumentiem apvienojot techno, industrial, noise un synth pop elementus.

Laser Poodle pārstāv divi jaunieši, kuri ir apvienojušies elektronikas aicinājumā un pārkāpj elektroniskās deju mūzikas robežas. Viņi paši sevis radīto dēvē par jauku stroboskopiskas suņa dejas ceļojumu, aicinot klausītājus mesties neprātīgā dejas ceļojumā.

Hannah Fiese no Moemlien savā solo projektā izpēta dažādus kasetes lentas pielietojumus, izmantojot tos kā līdzekli skaņu notveršanai un manipulēšanai ar tām. Ieraksti un melodiskas sekvences ar maigu un gaisīgu izjūtu tiek kārtotas pacilājošās, ārpuszemes skaņu sfērās. Savos piedzīvojumos viņa izmanto elektroniku, taustiņinstrumentus, dažādus akustiskus objektus un instrumentus un vokālu.

Ieeja sarīkojumā 30. jūlijā kafejnīcā "Taka" – bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV