Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kārlis Kazāks koncertēs Kalnciema kvartālā

EasyGet.lv, 30.07.2012. 11:53

Ceturtdien, 2. augustā, Kalnciema kvartāla ābeļdārzā notiks Kārļa Kazāka koncerts.
Kārlis Kazāks koncertēs Kalnciema kvartālā

No 27. jūlija līdz 1. augustam Kārlis Kazāks kopā ar domubiedriem ir devušies velobraucienā visapkārt Vidzemei ar nosaukumu "Velomūzika". "Mēs muzicēsim tur, kur sagribēsies. Ja gribās dzirdēt, kā tas ir- droši var sekot mums sociālajos portālos, ņemt velosipēdu un braukt līdzi- dienu, divas... visu nedēļu," idejas autori mudina cilvēkus iesaistīties.

"Velomūzikas" brauciena noslēgums notiks Rīgā, Kalnciema kvartālā, kur Kārlis Kazāks, Juris Kroičs un Māris Bīmanis pieslēgs elektriskās ģitāras un dalīsies pieredzē ar dabā piedzīvoto. Noslēguma pasākumā būs dzirdams neatkārtojams skanējums jau zināmām dziesmām no Kārļa Kazāka albumiem "uz manām plaukstām" un "16 stundas" un pavisam jaunām dziesmām no rudenī gaidāmā albuma.

„Kārlis Kazāks ir viens no 21. gadsimta pirmās puses Latvijas talantīgākajiem dzejniekiem un komponistiem (vienā vārdā sauktiem par dziesminiekiem). Pie tam nevar nepieminēt arī Kārļa fascinējošo balss tembru, ko nesajaukt ne ar vienu citu mūspuses dziesminieku, un to jau šeit tagad netrūkst", tā par mūziķi izteikusies mūzikas eksperte Dace Volfa.

Koncertvakars un mini tirdziņš no 19.00. Ieeja - bez maksas.

http://www.kazaks.lv

Foto: Kārlis Kazāks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV