Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgā koncertēs grupa „The Blasting Company"

EasyGet.lv, 01.08.2012. 08:57

1. augustā plkst. 22.00 Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, notiks grupas „The Blasting Company" vienīgais koncerts Latvijā, informē Kristīne Hlevinska.
Rīgā koncertēs grupa „The Blasting Company"

Kopš divu brāļu projekta „Petrojvic Blasting Company" parādīšanās Losandželosas ielās, tas iekarojis pat Holivudas zvaigžņu sirdis. Laika gaitā grupai pievienojušies vēl trīs dalībnieki, un viņi kopā izkopj un attīsta Dienvidaustrumu Eiropas un Ņūorleānas mūzikas tradīcijas, kurām abām kopīgs nevaldāmi dejojams ritms un metāla pūšaminstrumentu izmantošana, veidojot instrumentālo stāstniecību visaugstākajā līmenī.

Grupa ir piedzīvojusi Odiseja cienīgu ceļojumu gammu, spēlējot uz ielām no Serbijas līdz pat Turcijai, pa vidu ar savu muzikālo priekšnesumu izklaidējot arī Bosnijas, Serbijas un Horvātijas prezidentus. Pat ja viņus uzskatītu par ielu muzikantiem, viņu profesionālā spēja un nemitīgie muzikālie meklējumi tonalitātēs, skaņu tekstūrās ir ieinteresējusi teātra un kino cilvēkus, piemēram, Horvātijā grupa ir sadarbojusies ar Ulysses Theater. Viņu mūzika ir izmantota filmās „Burlesque" un „The Five-Year Engagement".

Ieeja koncertā – par ziedojumiem.

Foto: Grupa „The Blasting Company". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV