Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Embūtē norisināsies „Fish Rock Festival"

EasyGet.lv, 03.08.2012. 11:38

4. augustā Embūtē norisināsies ģimenēm draudzīgs festivāls „Fish Rock Festival", piedāvājot iespēju atpūsties, makšķerēt un baudīt kvalitatīvu blūza mūziku.
Embūtē norisināsies „Fish Rock Festival"

„Fish Rock Festival" idejas autori ir mākslinieki Ieva Rubeze un Uldis Rubezis, kā arī Liepājas mūziķis Louie Fontaine, kuri jau labu laiku prātojuši, kā veiksmīgi apvienot laisku atpūtu ar makšķerēšanu un kvalitatīvu mūziku. Festivāla apmeklētājiem ļauts festivāla teritorijā ienest personīgo pārtiku un dzērienus, „Fish Rock

Festival" notiks vienu dienu – sestdien, 4. augustā, no plkst. 14:00 līdz pusnaktij. Festivāla teritorija iekārtota foreļu dīķa krastā. Festivālā uzstāsies „Rick Heart & The blues engines" no Dānijas, Louie Fontaine un grupa „Adam's family". Koncertu sākums plkst. 17:30.

„Rick Heart & The blues engines" ir nesen apvienojušies pēc vairāk kā desmit gadu pauzes un grupas bundzinieks Zulu kopā ar basģitāristu Louie Fontaine, pievienojoties Rick Heart kaucošajiem ģitāras solo, sola sniegt eksplozīvu priekšnesumu. Grupas moto ir: „Mēs ciešam par Jums!"

Mūziķis Louie Fontaine šoreiz sniegs akustisku koncertu, kurā pievienosies mūziķi Terry LaGarde no Ņūorleānas un bekvokālu duets „Fab twins".

Festivālā noslēgs Rīgas grupa „Adam's family" un, runājot festivāla saimnieka Louie Fontaine vārdiem: „grupas līderis Tomass ir viens no labākajiem ģitāristiem Latvijā un ir tikpat labs mūziķis, cik liels ir viņš pats".

Festivālā nebūs ieejas maksas, jāmaksā būs tikai par noķertajām zivīm, kuras uz vietas pasākuma teritorijā varēs arī pašrocīgi pagatavot.

„Fish Rock Festival" norisies vieta: Dēseles dzirnavu dīķis, Embūte, LV-3436, Latvija.
https://maps.google.com/ Dēseles dzirnavu dīķis @56.489165,21.928456

Foto: Louie Fontaine. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV