Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Uz divstāvīga kuģa notiks Amber Muse ballīte

EasyGet.lv, 06.08.2012. 16:50

Sestdien, 18. augustā, kad Rīgā tiks svinēti pilsētas svētki, Amber Muse promouteri piedāvā ballīti uz divstāvīgā kuģa „Mecklenburg" klāja. Ceļā pa Daugavas viļņiem ar modernu elektronisko deju mūziku melomāni varēs doties sešu dīdžeju pavadījumā, kuru vidū ir divi viesi - Marius Ivanoff no Lietuvas un Daniell Mariash no Rīgas.

Šoreiz ir plānotas divas deju zāles: uz kuģa jumta zem telts, kur atradīsies arī ekspress-bārs, un uz pirmā klāja pie lielā bāra. Mūziku tech, house, underground, deep un nu-disco spēlēs Amber Muse dīdžeju sastāvs: Bogdan Taran, Max Lomov, ZaZzy un Max Mancho.

Galveno viesu kārtā ir uzaicināti divi mākslinieki. Viens no viņiem ir pazīstamais Lietuvas dīdžejs Marius Ivanoff, kurš uz skatuves ir kopš 1998.gada. Viņš ir veidojis vairākus nozīmīgus savas valsts pasākumus („Nokia Plug-In", „Pure Future", klubs „Global" u.c), un pastāvīgi spēlē visā Eiropā. Augusta beigās viņš dosies mini tūrē pa Londonas klubiem kopā ar kolēģi Mindaugeli.

Cits viesis – modernais Rīgas dīdžejs Daniell Mariash, spilgts klubu nakts dzīves pārstāvis, organizētājs, dīdžejs un promoters. Viņa muzikālais stils ir brīvs no stereotipiem: viņš spēlē kā pašu svaigāko materiālu, tā arī visu mīlēto klasiku, godinot mūzikas aprites pēdējās tendences.

Das Bootparty saraksts:
22:10 uzkāpšana uz „Mecklenburg" klāja;
23:00 pirmā došanās ceļā;
01:00 11.novembra krastmala;
01:30 otrā došanās ceļā;
03:30 11.novembra krastmala („Lielais Kristaps"), pēdējā nokāpšana.

Kuģis „Mecklenburg" ir pietauvots 11.novembra krastmalā pie „Lielā Kristapa" (pretī prezidenta pilij). Precīza atrašanās vieta redzama saitē: www.dancebox.net/amberpromo/map.png

Biļešu cena no 3 līdz 7 latiem. Iepriekšpārdošana uz kuģa „Mecklenburg" (11.novembra krastmala): cena no 3 Ls (skaits ierobežots). Pasākuma laikā: 5 Ls pēc viesu saraksta, pārējiem - 7 Ls (ja būs brīvas vietas). E-pasts pierakstam viesu sarakstā: info@ambermuse.com.

www.facebook.com/AmberMuseRec


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV