Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Prāta vētras" koncerttūre - jau pusē

EasyGet.lv, 07.08.2012. 10:07 | komentāri (1)

Pagājušās nedēļas nogalē ar koncertiem Ventspilī un Saldū grupa "Prāta vētra" turpināja Latvijas koncerttūri "'Vēl viena klusā daba", kuras trīs līdzšinējos koncertus noskatījušies jau 23 000 cilvēku, informē grupas menedžments.
"Prāta vētras" koncerttūre - jau pusē

Grupas dalībnieki jūtas gandarīti par tūres norisi un ir pateicīgi Jelgavas, Ventspils un Saldus pilsētām par silto uzņemšanu un atbalstu koncertu sarīkošanā. Lai arī koncertu programma ir nemainīga, katrs nākamais koncerts atšķiras no iepriekšējā – Ventspilī koncerta beigās uznākušais lietus bija īstais fons, lai visi kopā nodziedātu "Lidmašīnas", savukārt Saldū īpaši emocionāls uz gleznaino debesu fona izvērtās Renāra Kaupera un Evijas Smagares duets "Nākamā nodaļa".

Šonedēļ "Vēl viena klusā daba" koncerttūre turpināsies ar koncertiem 10. augustā Valmierā, Pauku priedēs un 12. augustā Preiļos, pilsētas stadionā. Koncerttūres noslēgums būs 17. augustā Rīgā, Skonto Stadionā, kur pulcēsies vairāk nekā 25000 skatītāju. Rīgas koncertu ar savu klātbūtni pagodinās arī eksprezidente Vaira Vīķe–Freiberga, kā arī Prezidenta Bērziņa ģimene.

Biļetes nopērkamas www.eKase.lv, tirdzniecības centrā Spice un pilsētu kultūras centros. Valmieras koncerta biļešu cena - Ls 15, koncerta dienā pie ieejas – Ls 18; Preiļos – Ls 12 un koncerta dienā pie ieejas – Ls 15. Stāvvietas cena noslēguma koncertam Rīgā, Skonto stadionā šobrīd ir Ls 18, bet sēdvietas – no Ls 20-30. Atgādinām, ka skatuve Skonto stadionā būs novietota tā, lai lieliska redzamība būtu arī no pašiem tuvākajiem sektoriem.

Atgādinām, ka katram, kurš ir iegādājies biļetes uz kādu no koncerttūres "Vēl viena klusā daba" koncertiem, ir iespēja būt vienam no divdesmit dejotājiem, kuri pievienosies uz skatuves "Prāta vētrai", lai veidotu kopīgu priekšnesumu vienai no koncerta dziesmām. Pirmajiem divdesmit katra koncerta apmeklētājiem, kuri savu vēlmi kāpt uz skatuves līdzās "Prāta Vētrai", norādot koncertu, uz kuru iegādātas biļetes, izteiks, rakstot uz info@brainstorm.lv, tiks nosūtīta detalizēta informācija. Uz Rīgas koncertu maksimālais dejotāju skaits jau ir pieteicies, savukārt uz Valmieru un Preiļiem vēl ir šāda iespēja.

Foto no Saldus koncerta. 

Informācija www.pratavetra.lv

Foto: Renārs Kaupers un Evija Smagare. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV