Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Duets Viņš un Viņa aicina uz pēdējiem koncertiem Rīgā

EasyGet.lv, 09.08.2012. 11:49

Piektdien, 10. augustā, plkst. 20.00 restorānā Merlin Spīķeros un sestdien, 11. augustā, plkst. 18.00 uz Spoguļegles skatuves Vecrīgā duets Viņš un Viņa sniegs pēdējos koncertus pirms došanās uz Franciju, informē muziķu pārstāve Ilze Lejiņa.
Duets Viņš un Viņa aicina uz pēdējiem koncertiem Rīgā

Duets "Viņš un Viņa" ir skaists francūža un latvietes mīlas stāsts, muzikāls uzvedums ar skaistākajām franču melodijām, kuras dziedājuši labi pazīstamie dziedātāji Montāns, Piafa, Dasēns, Brasēns, Trenē, Aznavūrs, Geinsbūrs, Beko, Brels un daudzi citi.

Viņa nāk no Rīgas, viņš - no ciemata Francijā, viņu ceļi krustojas...

Kopā viņi spēlē kopš pirmās satikšanās dienas, un viņu romantiskais stāsts turpina plaukt dažādās Eiropas vietās - Beļģijā, Vācijā, Polijā, Luksemburgā...

Viņa - Ilze Lejiņa, viena no pirmajām latviešu saksofonistēm, saksofonu kvarteta n[ex]t dibinātāja un vadītāja.Viņš ir franču saksofonists un multiinstrumentālists Freds Ormēns (Fred Hormain).

Jau pavisam drīz Ilze un Freds dosies atpakaļ uz Franciju, kur ir viņu īstās mājas, taču viņi atgriezīsies rudenī un ziemā, lai atkal koncertētu Latvijā.

Sekojiet līdzi jaunumiem: www.vinsunvina.lv

Foto: Duets Viņs un Viņa. Foto (c) Ieva Andersone 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV