Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Režisors Kaspars Zvīgulis un multimākslinieks Artis Dzērve iesaistās Marijas Naumovas koncerta veidošanā

EasyGet.lv, 15.08.2012. 16:43

Marijas Naumovas koncertu „Pusnakts Parīzē" veidošanā iesaistījušies režisors Kaspars Zvīgulis un multimākslinieks Artis Dzērve. Abi mākslinieki koncerta saturisko formu papildinās ne tikai ar dažādiem režijas elementiem, bet arī video scenogrāfiju, kurā organiski mijiedarbosies futūrisma un klasikas redzējums, informē Edžus Arums.
Režisors Kaspars Zvīgulis un multimākslinieks Artis Dzērve iesaistās Marijas Naumovas koncerta veidošanā

„Mēs ar Arti koncentrējamies uz vizuālā noformējuma saturu, abi caur to mēģinām rast un parādīt vēl citu katras dziesmas elpu un dimensiju, garšu", teic Kaspars Zvīgulis.

Artis Dzērve ir atzīts multimākslinieks, kas darbojies neskaitāmos radošajos projektos –vērienīgākais no tiem ir „Staro Rīga". Savukārt Kaspars Zvīgulis savu režisora talantu apliecinājis ne tikai teātra izrādēs ( „Cilvēks Karamazovs", „Īstie Ziemassvētki" ) un koncertos ( K.Kazāka „ 16 stundas", I.Ziedoņa fonda „Viegli"), bet arī lielprojekta pasākumos ( „O kartes nakts skrējiens", „Baltās naktis" ) u.c.

Kā vēstīts iepriekš, Marija Naumova koncertā „Pusnakts Parīzē" uzstājas kopā ar Vidzemes kamerorķestri Andra Veismaņa vadībā, savu uzticamo pavadošo mūziķu grupu un īpašajiem viesiem no Francijas - Toniju Bonfisu (Tony Bonfils) un Frānsisu Parisi (François Parisi), no kuriem pēdējais muzicējis Oskara nominācijai izvirzītajā Vudija Alana filmā „Pusnakts Parīzē". Vasaras koncertiem pievienosies arī izcilais franču ģitārists Sami Dussats (Samy Daussat).

Koncerti „Pusnakts Parīzē" būs 17.08. Alūksnes Pilssalas estrādē, 29.08. Siguldas Pilsdrupu estrādē, 31.08. Dzintaru koncertzālē. Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā vai mājas lapā bilesuparadize.lv. Cenas sākot no 4 LVL.

Foto: Multimākslinieks Artis Dzērve. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV