Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Pie Rāznas ezera notiks modernās elektroniskās mūzikas festivāls

EasyGet.lv, 21.08.2012. 11:47

25. augustā atpūtas bāzē „Jaunais Dinamietis" Kaunatas pagastā norisināsies mūzikas festivāls „Summer House", kas šogad notiks ar devīzi - „Digital Emotions" (digitālas emocijas). Šogad festivāls notiks 17. reizi.

Šā gadā festivālā tiks piedāvātas divas skatuves: Eclectica (Main Stage), Breathe (Deep, Tech, Lounge, Ambient).

„Summer House 17" atkal apvieno gandrīz visus festivāla draugus un domubiedrus no Latvijas. Breikbītu kolektīvs Under This un producents Uppfade, kas ar saviem lieliskajiem trekiem iekaro Eiropu; Londonas superklubos „Fabric" un „Gallery" spēlējošais Mr.Bite; slavenais Ratz Lukas, Offito, Da White; Krievijas klubos spēlējošais Vovs, Latvijas andergraunda veterāns Shurez ar ekskluzīvo tehno setu, „Spin FM" radio zvaigzne Exact, vecie festivāla draugi Drozd, Vitamin un DJ House no „X-Promo", Sword, SteveK, Dmitreef un daudzi citi uzspēles savus setus šajā burvīgajā digitālajā naktī.

Vizualizācijas nodrošinās sava amata profesionālis VJ Kosmoss.

Festivāla teritorijā darbosies bāri un kafejnīcas, kur tiks piedāvāts plašs ēdienu un dzērienu klāsts. Tāpat ir iespējams rezervēt kempinga mājiņas un telšu vietas.

Informācija par festivālu: http://www.summerhouse.lv
Partybus (Rīga-Kaunata-Rīga): summerhouselv@gmail.com 29949092
Kempingu rezervēšana: 29299769, www.atputapieraznas.lv
Partybus (Daugavpils – Kaunata – Daugavpils): dnlpromo@mail.ru 28880607

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV