Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"El Mars" pirmatskaņos pirmo singlu no topošā albuma

EasyGet.lv, 22.08.2012. 16:30

Grupas "El Mars" pirmais singls "Wise Man" no topošā albuma "Mind Heroes", kurš tiks izdots oktobra beigās, pirmatskaņojumu piedzīvos ceturtdien, 23. augustā, plkst. 10.00 Radio 101 ēterā.

"Wise Man" ir pirmais singls no gaidāmā albuma, kurš ir ierakstīts šī gada pavasarī. Almumu māsterējis Braiens Lūsijs (Brian Lucey), kurš ir sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā "The Black Keys", "The Shins" un Deividu Linču (David Lynch).

"Pirms nolēmu rakstīt jaunu albumu, daudz domāju par to, ko gribu pateikt saviem klausītājiem. Veltīju daudz laika pārdomām par skaņas kvalitāti, par vēstījumu un par to, kas notiek paša sirdī. "Wise Man" ir albuma pirmā dziesma un arī pirmais singls," par ierakstu saka Raimonds Gusarevs. "Es neatzīstu pārmērīgu efektu izmantošanu mūzikā, kas mūsdienās ir ārkārtīgi populāra lieta. Veidojot šo ierakstu, vācu informāciju. kā ieraksti tika veikti 60. un 70. gados. Tad to kombinēju ar mūsdienu iespējām un prasībām. Tā tapa jaunais "El Mars" skanējums."

Kopš 2008. gada decembra, kad "El Mars" iznāca debijas albums "Bare Love to Bare Soul", Raimonds Gusarevs, kurš ir grupas "El Mars" dziesmu autors un izpildītājs ir paspējis vairākkārtīgi spēlēt Ņujorkas (ASV) radio, piedalīties tādos blakus projektos kā "Viegli" ar Renāru Kauperu, Māru Upmani-Holšteinu un Goran Goru, projektā Prince & Crosby ar Londonas mūziķi Metjū Tomkinu (Matthew Tomkin).

Šobrīd "El Mars" sastāvā ir Raimonds Gusarevs, Matīss Akurāters (sitamie instrumenti) un Toms Valmiers (basģitāra). Grupa šajā sastāvā šovasar uzstājās uz festivāla "Laba Daba" galvenās "Lāča" skatuves.

Papildu informācija: http://elmars.bandcamp.com, http://www.twitter.com/elmarsuniverss

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV