Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Cilpas un riņķi Karmafree videoklipā

EasyGet.lv, 23.08.2012. 10:31

Latvijas cilpmašīnu meistari Karmafree dziesmai „Life" izveidojuši video klipu sadarbībā ar Hula Hoop dejotāju Ramonu Ganiņu.
Cilpas un riņķi Karmafree videoklipā

"Nejauši radusies ideja pārtop par mākslu ar vēstījumu. Karmafree dziesma „Life" tika ierakstīta un izdota šopavasar. Tad pēc nejaušas sarakstes ar Hula hoop dejotāju Ramonu Ganiņu radās ideja par video ar deju," vēsta mūziķi.

„Man ļoti patīk Karmafree mūzika, un es jau sen vēlējos izveidot horeogrāfiju kādai no viņu dziesmām. „Life" šķita ideāli atbilstoša dziesma dejošanai, tad nu sadarbība tapa," teic Ramona. Karmafree dalībnieki Māra un Dmitrijs par šo projektu stāsta: „Dziesmas ideja un vēstījums perfekti saskan ar Ramonas izveidoto horeogrāfiju. Dzīvē (Life- dziesmas nosaukums) viss ir ciklisks, mūsu mūzikā dominē cilpas, kas vienmēr noslēdzas, un Hula Hoop dejā ir riņķi- viss ir ļoti atbilstoši un savā starpā saistīti!"

Video filmēja paši grupas dalībnieki, šis ir jau otrais pašu filmētais video pēc nesen izdotās dziesmas „Heavenly".

„Video ziņā mēs nemērķējam uz profesionalitāti, tas ir veidots DIY stilā (Do It Yourself! jeb Izdari Visu Pats!), un tieši tāds ir arī mūsu mērķis- šādi veidots tas ir dabisks, vienkāršs un nesamākslots- kā viss skaistais dzīvē!" smejot teic Māra Dombrovska un Dmitrijs Lisenko.

Ar filmēšanai nepieciešamajām telpām palīgā nāca atsaucīgās meitenes no I-DEJAS mājas.



Foto: Hula Hoop dejotāja Ramona Ganiņa. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV