Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Ritma Karavāna" un draugi muzicēs Kaņepes Kultūras centrā

EasyGet.lv, 27.08.2012. 15:15

Kaņepes Kultūras centrā 31. augustā plkst. 19.00 norisināsies vasaras perkusiju skolas noslēguma pasākums un vienlaicīgi arī jaunās perkusiju skolas/sociālā projekta "Ritma Karavāna" atklāšana, informē kultūras centra pārstāve Kristīne Hlevinska.

Perkusiju skolas „Ritma Karavāna" vadītāji Tiago Loei (Brazīlija) and Miguel Hernandez Giraldi (Čīle) divus mēnešus Kaņepes Kultūras centrā piedāvāja perkusiju apmācību dalībniekiem ar un bez priekšzināšanām. Noslēdzot perkusiju skolu Kaņepes Kultūras centrā, 31.augusta vakarā tiks sapulcēta Latvijas perkusionistu elite, kas sola sniegt neaizmirstamu performanci.Perkusiju spēles demonstrējumus, afrikāņu deju un kultūras apmaiņu nodrošinās Moda Rosario (Mozambika), Tiago Loei (Brazīlija) & Miguel Hernandez Giraldi (Čīle), Dzintars Vīksna kopā ar Kristapu Krolli, Ingu Tazānu un draugiem („Afro Pulse" un „Pulsa Effekts"), Samba de Riga, Capoeira LV un Matīss Akuraters.

Kaņepes Kultūras centra 2. stāvā aicināti visi, kas vēlas spēlēt, dziedāt, dejot un nosvinēt vasaras noslēgumu. Ieeja pasākumā - bez maksas.

No septembra tiks atklāta jauna perkusiju skola "Ritma Karavāna", kas atradīsies Lāčplēša ielā 29-13a. Vairāk informācijas: www.facebook.lv/RythmCaravan.

Perkusiju skolas „Ritma Karavāna" vadītāji Tjago un Migels jau vairākus gadus dzīvo Latvijā un darbojas dažādos mūzikas projektos.

Mūziķis, producents, perkusiju aranžētājs Tiago Loei dzimis Brazīlijā, guvis lielu pieredzi, muzicējot dažādos sastāvos Brazīlijā, Kubā un Zviedrijā. Uzstājies kopā ar Kārļa Vanaga City Jazz Big Band, Raimonda Paula kvartetu un Magnus Lindgren (SWE).

Čīliešu izcelsmes mūziķis Miguel Hernandez Giraldi muzicējis un guvis pieredzi dažādos mākslas projektos Brazīlijā, Argentīnā, Ķīnā, Skotijā, Bolīvijā un Argentīnā. Darbojies mākslas organizācijā „The Company", kuras ietvaros piedalījies dažādu mākslas izstāžu organizēšanā un kopumā piedalījies vairāk kā 15 starptautiskos radošajos braucienos. Mūziķis jau 4 gadus uzturas Latvijā, muzicē grupā Funk Therapy, vada dažādas meistarklases un pasniedz mūzikas nodarbības.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV