Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Samanta Tīna ielūdz uz svinībām Sapņu fabrikā

EasyGet.lv, 28.08.2012. 09:29

Ugunīgākā Latvijas dziedātāja Samanta Tīna aicina uz visugunīgāko ballīti pirmajā skolas dienā – 3. septembrī "Sapņu Fabrikā", un pirmie 1000 viesi to varēs apmeklēt bez maksas.
Samanta Tīna ielūdz uz svinībām Sapņu fabrikā

Lai būtu pirmo 1000 viesu vidū, kuriem būs iespēja bez maksas apmeklēt pasākumu, ir jāierodas "Sapņu fabrikā" laikā no plkst. 18.00 līdz plkst. 19.00 un jāuzrāda iepriekš izdrukāts ielūgums, kas derīgs divām personām. Ballīte sāksies ar dejām DJ Japāņa vadībā, bet turpināsies ar jaunās puišu grupas "Mono" uzstāšanos un protams, pašas Samantas Tīnas koncertprogrammu "Samantas Dance party". Tajā skanēs populārākās 80. gadu diskotēku un 90. gadu klubu himnas, kā arī dziedātājas populārākie hiti.

Šī būs vienreizēja iespēja rīdziniekiem redzēt Samantas Tīnas jaunāko koncertprogrammu, ko jau ir redzējuši skatītāji vairākās Latvijas pilsētās un arī Lietuvā. Koncerta laikā Samanta Tīna iecerējusi prezentēt arī savu jaunāko singlu. Ballīte turpināsies līdz pl. 23.00. "Šī būs pirmā skolas diena – mirklis, kad pēc vasaras atkal satiekas skolasbiedri un draugi, tādēļ labākā vieta, kur nosvinēt atkalredzēšanos – būs "Sapņu fabrikā" notiekošais konecerts", apgalvo Samanta.

Ielūgums uz "Samantas Dance party" koncertu pieejams dziedātājas mūzikas profilā portālā draugiem.lv, bet biļetes – www.bilesuparadize.lv. Ielūgums ir ziņu papildinošā ilustrācija - arī to izdrukājot, apmeklētāji varēs ienākt pasākumā bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV