Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Origo Summer Stage slēdz sezonu

EasyGet.lv, 28.08.2012. 10:09

Ceturtdien, 30. augustā, ar koncertu noslēgsies ikgadējā vasaras kultūras aktivitāšu centra „Origo Summer Stage" trešā sezona. 

Noslēguma koncerta ietvaros plkst. 16:00 Fēlikss Ķiģelis kopā ar domubiedriem prezentēs savu jauno albumu un koncertā pierādīs, ka Liepājas roks ir sveiks un vesels. "Es priecājos uzstāties rīdziniekiem pašā pilsētas sirdī. Šīs būs īpašs koncerts - pēdējais pirms jaunā albuma iznākšanas 1.septembrī. Šajā koncertā būs vecā repertuāra dziesmas," saka Fēlikss Ķiģelis.

Plkst. 18:15 uz skatuves kāps starptautiska blues/funk supergrupa "Raphael Wressnig & Latvian Groove", kas prasīgās blūza publikas priekšā veiksmīgi debitēja nesen notikušajos III Blūza svētkos Siguldā. Arī jaundibinātā kolektīva mūziķi bija ļoti apmierināti ar savu sniegumu un iesāktais sadarbības projekts nu ir pārtapis stabilā formējumā. Grupas sastāvs komentārus neprasa: Eiropas pieprasītākais Hammond ērģelnieks Raphael Wressnig, Artis Orubs (bungas), Gints Pabērzs (saksofons) un Jānis 'JohnnyHill' Kalniņš (ģitāra, ex-LBB, ex-Pete Anderson). Visi kolektīva dalībnieki ir gan pieredzējuši solisti, gan profesionāli sesiju mūziķi, kas piedalījušies neskaitāmos projektos. Tieši šis apstāklis viņiem ļāva ātri atrast kopīgu valodu un izveidot programmu, kurā visi ir līdzvērtīgi un cits citu papildinoši skatuves partneri. Noslēguma koncertu laikā būs iespēja piedalīties fotosesijās un tikt pie autogrāfiem.

"Origo Summer Stage'" jau ir kļuvusi par tradīciju pilsētas kultūras dzīvē. Tieši šeit – uz „Origo Summer Stage" skatuves – ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim vasaras garumā bez maksas bija iespēja sajust nozīmīgāko festivālu garšu, kā arī sastapt dažādas Latvijas un ārzemju zvaigznes. Savukārt 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tika izstādītas lielformāta foto izstādes, atspoguļojot gan džeza attīstību Latvijā, gan „Jaunā viļņa" aizkulises.

„Visas vasaras garumā esam pie sevis viesmīlīgi uzņēmuši daudzus Latvijas un pasaules augstas klases mūziķus. Ikviens no iesaistītajiem atzīst, ka dziedāt šeit – pašā Rīgas sirdī ir patiess gandarījums. Katru nedēļu skatītājiem bija iespēja bez maksas baudīt kvalitatīvu mūziku, kā arī gūt ieskatu lielāko Latvijas mūzikas festivālu programmā. Jāsaka paldies arī mūsu nomniekiem, kuri savās āra terasēs piedāvāja baudīt visus koncertus, pie reizes izmantojot tikai pasākuma laikos pieejamus īpašos piedāvājumus. Tā kā skatītāju atsaucība bija laba, domājams nākošajā gadā varat droši gaidīt arī ceturto „Origo Summer Stage" sezonu," saka tirdzniecības centra „Origo" vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage" kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus – Imantdienas, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime – aicina Inese Galante, Jaunais Vilnis. Vairāk informācijas: www.origosummerstage.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV