Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Franco Franco piedāvā debijas singlu

EasyGet.lv, 31.08.2012. 16:40

Eksperimentālā apvienība Franco Franco no Cēsīm, ritot pēdējām vasaras dienām, piedāvā pirmo singlu "Grasshopper's Novel", informē grupas pārstāvis Reinis Kārkliņš. Dziesmā mūziķi centušies notvert saules siltuma, viegluma un bezrūpības sajūtu.
Franco Franco piedāvā debijas singlu

Grupa savu darbību aizsāka jau 2009. gadā un kopš tā laika ir aktīvi strādājusi pie koncertprogrammas un ieraksta. Franco Franco debijas EP ir plānots izdot jau šā gada nogalē, plašākai publikai piedāvājot pirmo ieskatu tajā jau tagad. Dziesmu Grasshopper's Novel grupas dalībnieki piedāvā bezmaksas lejupielādei, aicinot to klausīties un dalīties.

Grupai patīk eksperimentēt ar instrumentiem un izmantot netradicionālus paņēmienus vēlamo skaņu sasniegšanai, kas rada unikālu skanējumu un savdabīgu atmosfēru, katru Franco Franco uzstāšanos padarot īpašu. Neskatoties uz faktu, ka grupas darbība nav bijusi pārāk publiska, tās kontā jau ir aizvadītas vairākas uzstāšanās, to skaitā arī klubos Piens un Fonoklubs, otro pašiem Franco Franco dēvējot par savu mājas pilsētas base-camp.

Tuvākā uzstāšanās plānota 3. septembrī Jauniešu dienās Cēsīs, kur bez Franco Franco varēs baudīt arī akustisko grupas Astro'n'Out koncertu.

Vairāk par Franco Franco un grupas jaunumiem: http://www.facebook.com/francofrancoband

Foto: Apvienība Franco Franco. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV