Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ielu bundzinieks Odeds Kafri uzstāsies kopā ar DJ Tomu Grēviņu

EasyGet.lv, 03.09.2012. 12:34

Ielu bundzinieks Odeds Kafri Baltajā naktī ar unikālu šovu uzstāsies Spīķeru koncertzālē. Odeda Kafri performanci papildinās Dj Toms Grēviņš.
Ielu bundzinieks Odeds Kafri uzstāsies kopā ar DJ Tomu Grēviņu

Odeds Kafri dzimis Telavivā, Izraēlā. Viņš sācis spēlēt bungas jau 10 gadu vecumā, 16 gadu vecumā pārvācies uz Parīzi, kur apguva dažādus bungu spēlēšanas stilus - jazz/afro & funk. Viņa spēles stilam raksturīgs liels dinamisks spektrs, Odeda spēles stils ir unikāls - viņa performances laikā vairāki mūzikas stili miksējas viens ar otru, bet tanī pat laikā skaidri izjūtamas katra stila izteiktākās īpašības. Odeds piedalījies arī daudzos populāros TV šovos un programmās. Šovasar Odeds viesojies lielākajos Apvienotās Karalistes mūzikas festivālos, pulcējot daudzus skatītāju tūkstošus katrā no tiem.

Baltajā Naktī Spīķeru koncertzālē Odeds kopā ar Dj Tomu Grēviņu uzstāsies gan ar atsevišķām soloprogrammām, gan viens otru papildinot un improvizējot. Speciāli šim pasākumam tiks izveidots kluba bārs.

Pasākums norises laiks - plkst. 21:00 līdz 1:00, ieeja - bez maksas.

Foto: Ielu bundzinieks Odeds Kafri. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV