Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ladies Sweet ar jaunu koncertprogrammu uzstāsies Epikūra dārzā

EasyGet.lv, 04.09.2012. 10:16

6. septembrī plkst. 21:30 trio Ladies Sweet kopā ar mūziķiem no grupas Retro Limited aicina uz koncertu Dailes teātra vasaras kafejnīcā Epikūra dārzs, informē Ladies Sweet menedžere Kristīne Kutuzova.
Ladies Sweet ar jaunu koncertprogrammu uzstāsies Epikūra dārzā

Jaunajā koncertprogrammā Ladies in Retro iekļautas dažādu žanru un paaudžu muzikālās kompozīcijas, kuras vieno viens kopīgs, rotaļīgs retro jeb atmiņu motīvs.

Retro kā apzīmējums koncertprogrammā iekļautajām kompozīcijām izvēlēts, jo tas asociatīvi saistās ar atmiņām par kaut ko aizgājušu, tomēr joprojām aktuālu. To, kas reiz bijis, atgriezt vairs nevaram, bet ir tik labi ik pa laikam kavēties pagātnes notikumu retrospekcijā. Programmā izskanēs instrumentālās un vokālās kompozīcijas no 20.gs. divdesmitajiem, trīsdesmitajiem gadiem, ne tik sen piedzīvotajiem astoņdesmitajiem gadiem un pat deviņdesmito gadu sākuma.

"Tā tas laikam ir – mums visam vajag piešķirt kādu apzīmējumu – vietu plauktiņā. Tā noticis arī ar izvēlēto programmu – mēs par retro saucam savā repertuārā iekļautās Andrews Sisters un Puppini Sisters kompozīcijas, puiši no Retro Limited (Staņislavs Judins, Māris Plūme un Aleksejs Bahirs) pēta 30., 50. gadu franču ielu muzikantu izpildījumu, čigānu džezu jeb jazz manouche un arī to sauc par retro. Katrā ziņā – mēģinājumu process mums ir izvērties ļoti interesants, ir brīži, kad runājam visi seši vienlaicīgi, bet līdz kompromisam esam nonākuši, un to arī labprāt atskaņosim 6. septembra koncertā!" atzīst Ladies Sweet - Karīna Tropa, Jolanta Strikaite, Vineta Elksne.

Ieeja pasākumā - bez maksas. Galdiņu rezervācija pa tālruni – 29 672 149.

Foto: Trio Ladies Sweet. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV