Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Aijas Andrejevas jaunā dziesma lejuplādējama bez maksas

EasyGet.lv, 04.09.2012. 15:01

Dziedātāja Aija Andrejeva saviem klausītājiem dāvina iespēju bezmaksas lejupielādēt dziesmu "DNS" no sava jaunā albuma "Grāmatzīme", informē Laura Andrejeva.
Aijas Andrejevas jaunā dziesma lejuplādējama bez maksas

Aijas Andrejevas dziesmu "DNS" no šodienas var lejupielādēt bezmaksas mājas lapā: www.aijaandrejeva.lv. Šodien sākas zīmīgs ceļš lielai daļai Latvijas pirmklasnieku, kas ir solis ceļā uz lielo dzīvi. Kā atzīst pati dziedātāja, arī viņai šobrīd ir interesants un saspringts periods, jo gatavojas krāsainākai rudens koncerttūrei "Grāmatzīme".

Uzrādot derīgu ISIC un ITIC karti jebkurā Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietā, biļeti uz koncertuzvedumu saņem ar 15% atlaidi. Atlaide darbojas uz jebkuru ISIC un ITIC kartes lietotāju – skolēniem, studentiem un pasniedzējiem. Atlaide nedarbojas pērkot biļetes internetā.

Atgādinām, ka Aija Andrejeva šobrīd gatavojas sava ceturtā studijas albuma koncertuzvedumam "Grāmatzīme". To redzēt būs iespēja Latvijas lielākajās pilsētās, 22. septembrī – Liepājā (LOC Rožu zālē), 28. septembrī – Valmierā (Kultūras centrā), 29. septembrī – Ventspils (teātra namā Jūras vārti), un noslēguma koncerts 4. oktobrī – Rīgā (Palladium koncertzālē). Koncertuzvedums "Grāmatzīme" būs muzikāli, vizuāli un emocionāli krāsains ceļojums katram tā apmeklētājam, tajā tiek iekļautas dziesmas no jaunā albuma, kā arī populārākās vecās dziesmas. Muzikālo baudījumu sniegs 15 cilvēku sastāvs, koncertuzvedumu paspilgtinās Štrausa stīgu kvartets.

Biļetes uz visiem četriem koncertuzvedumiem var iegādāties Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās vai mājas lapā www.bilesuparadize.lv, kā arī www.aijaanadrejeva.lv.

Aija Andrejeva ir viena no Latvijā spilgtākajām un veiksmīgākajām dziedātājām, kas savu astoņu gadu profesionālas darbības laikā ir izdevusi četrus studijas albumus, kā arī sevi lieliski pierāda kā aktrise Liepājas teātra izrādē "Pūt Vējiņi".

Foto: Aija Andrejeva. Foto (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV