Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Instrumenti" izdod "Arēna Rīga" koncertieraksta DVD

EasyGet.lv, 05.09.2012. 11:54

Šodien pasākumā "Kino Citadele" grupa "Instrumenti" prezentēs savu pirmo koncertierakstu DVD formātā "TRU LIVE 2011". Savukārt piektdien, 7. septembrī, plkst. 21:45 "Instrumenti" ikvienu aicina uz Kalnciema ielas kvartālu, kur pilnā garumā tiks demonstrēts "Arēna Rīga" koncertu, informē grupas menedžments.
"Instrumenti" izdod "Arēna Rīga" koncertieraksta DVD

"Instrumenti" DVD "TRU LIVE 2011" tapis ar "Samsung" atbalstu, ar ko grupai "Instrumenti" izveidojās lieliska sadarbība Iedvesmas skrējiena "Hope Relay" labdarības kampaņā, kas, gaidot Olimpiskās spēles, tika rīkota Latvijas SOS bērnu ciematu atbalstam.

Kā ziņots, "TRU LIVE 2011" iekļautas 15 dziesmas no "Instrumenti" pagājušā gada nogales "Arēna Rīga" koncerta, kā arī dokumentālā filma par koncerta tapšanu "TRU LIVE: RELIVED".

Pagājušās nedēļas nogalē "Instrumenti" uzstājās festivāla "Vilnius Music Week" un Viļņas pilsētas svētku ietvaros Katedrāles laukumā, divās dienās pulcējot vairāk kā 20 000 cilvēku un iegūtot atzinību ne vien no lietuviešu klausītājiem un mūzikas kritiķiem, bet arī cienījamiem un ietekmīgiem mūzikas industrijas pārstāvjiem, kas piedalījās "Vilnius Music Week" festivālā.

Foto: Instrumenti koncertē Arēnā Rīga 2011. gada decembrī. Foto (c) Ivo Blūms

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV