Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ineta Rudzīte dodas koncerttūrē kopā ar Tirkizband

EasyGet.lv, 05.09.2012. 15:55

Dziedātāja un šovu „Koru kari 2" un „Gandrīz ideālas vakariņas" dalībniece Ineta Rudzīte dodas savā pirmajā koncerttūrē „Baltais zieds", kas sāksies 30. septembrī ar koncertu Līvānu kultūras namā.
Ineta Rudzīte dodas koncerttūrē kopā ar Tirkizband

5. aprīlī iznāca Inetas Rudzītes pirmais solo albums „Baltais zieds", kurā iekļautas radio un šlāgeraptaujā popularitāti guvušas melodijas – „Baltais zieds", „Ābele un vējš", kā arī pilnīgi jauni skaņdarbi. Dziedātāja jau iekarojusi klausītāju sirdis un gatava priecēt cilvēkus klātienē.

„Koncertprogramma „Baltais zieds" būs ievedsmojošs, iekšējo sajūtu bagātinošs priekšnesums gan no manas puses, gan no manu mīļo draugu - Madaras Rubenes, Eritas Karlsones, Ulda Timmas un Gundara Caunes puses. Katrs ir pielicis savas pūles un sirdi, lai koncerts priecētu skatītajus gan emocionāli, gan vizuāli. Koncerta otrajā daļā dziedāsim gan kopā, gan katrs kādu solo melodiju. Dziesmas par mīlestību, skaistām skumjām un draudzību, „ pauž Ineta.

„Mūsu draudzība aizsākās jau no Koru Karu 2 laikiem, kad visi dziedājām Jelgavas Tirkīza korī. Esam ļoti priecīgi, ka tā pāraugusi arī profesionālā sadarbībā, un ir izveidojusies lieliska komanda, kur visi ļoti mīl to, ko dara", uzskata Tirkizband līderis Uldis Timma.

Koncerta tērpus veido Ilze Patmalniece, bet režisoriski izpalīdz Dita Torstere.

Koncerta skanējumu papildinās profesionālu mūziķu ansamblis, kura sastāvā būs pianists Edgars Jass, bundzinieks Gundars Lintiņš, akordeonists Kaspars Gulbis vai Arturs Noviks un ģitārists Ēriks Upenieks.

Koncertprogrammas pirmajā daļa tiks iekļautas dziesmas no albuma Baltais Zieds, kā arī pilnīgi jauni skaņdarbi, bet otrajā daļā - tautā jau iemīļotas melodijas un, protams, populārākie franču šansoni.

Inetu Rudzīti un Tirkizband koncerttūrē „Baltais zieds" varēsiet dzirdēt 30.septembrī Līvānos, 6.oktobrī Rūjienā, 13.oktobrī Tērvetē, 20.oktobrī Madonā, 27.oktobrī Līvbērzē, 2.novembrī Kuldīgā un citur Latvijā.

Biļetes uz koncertiem „Baltais zieds" iepriekšpārdošanā pieejamas „Biļešu paradīze" kasēs un pasākumu norises vietās.

Foto: Ineta Rudzīte un Tirkizband. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV