Otrdiena, 01.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Lāsma, Zanda, Zandis;

Koris Balsis dodas uz Vidzemi

EasyGet.lv, 07.09.2012. 09:37

Jau nākamajā nedēļas nogalē, 15. septembrī, jauniešu koris Balsis sniegs četrus koncertus Cēsīs un Valmierā, informē kora mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis.

Plkst. 13.30 Cēsu Meža skolā tiks atskaņots Valta Pūces vokāli instrumentālais cikls „Gadalaiku dziesmas" ar Ineses Zanderes, Aivara Neibarta, Pētera Brūvera un Amandas Aizpurietes dzeju, turpinot kora Balsis 25. un komponista Valta Pūces 50. jubilejas gada koncertciklu. Kopā ar kori koncertā pie klavierēm būs arī pats komponists.

Plkst. 19.00 Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā Balsis sniegs garīgās mūzikas koncertu. Programmā P.A.Togni "Kyrie" un "Credo" no „Missa Liberationis", V.Miškina "Gloria" no „Missa Brevis Es dur", Ē.Ešenvalda „O Salutaris Hostia", E.Elgāra „Ave verum", A.Bruknera „Locus iste" un citi garīgās mūzikas skaņdarbi.

Plkst. 12.40 Cēsu dzelzceļa stacijā un plkst. 15.40 Valmieras dzelzceļa stacijā koris turpinās iepazīstināt Latvijas iedzīvotājus ar XXV Vispārējo Latviešu Dziesmu svētku noslēguma koncerta programmu akcijas „Dziesmu svētku Balsis" ietvaros. Kā jau ierasts, šajos koncertos par dalībnieku var kļūt jebkurš, ņemot līdzi XXV Vispārējo Latviešu Dziesmu svētku noslēguma koncerta grāmatiņas.

Ieeja visos koncertos – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV