Otrdiena, 01.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Lāsma, Zanda, Zandis;

„Coldplay" fanus pavadīs Valters Frīdenbergs un Andris Kivičs

EasyGet.lv, 07.09.2012. 09:49

19. septembrī Varšavas Nacionālajā stadionā notiekošo grupas „Coldplay" pasaules turnejas koncertu apmeklēs fani no Latvijas mūziķu Andra Kiviča un Valtera Frīdenberga pavadībā, informē Aivars Līpenītis.

Izklaides pasākums ceļā „Fanu reiss" no Rīgas uz Varšavu izbrauks 18. septembra vēlā vakarā, bet atpakaļ dosies 19. septembrī pēc koncerta. Paredzēti divi pasākumam aprīkoti autobusi, kuros kā pavadoņi piedalīsies latviešu mūziķi Andris Kivičs un Andžejs Grauds (grupa „Gain Fast"), kā arī Valters Frīdenbergs kopā ar Elviju ... . Andris Kivičs: „Man jau bija iespēja apmeklēt savas mīļākās grupas „U2", kā arī leģendāro „Bon Jovi" koncertus Helsinkos kopā ar „Fanu reisa" dalībniekiem. Tas bija liels un skaists pārdzīvojums. Sagaidu ko tikpat iespaidīgu arī šoreiz!" Mūziķi ceļā sniegs priekšnesumus, iesaistīs dalībniekus informatīvos konkursos. Savukārt organizators aģentūra „magicFIB" parūpējusies par bezmaksas uzkodām un dzērieniem autobusos.

Grupa „Coldplay" Varšavā 19. septembrī sniegs koncertu savas pasaules turnejas „Mylo Xyloto" ietvaros, koncerta īpašais viesis – „Marina & The Diamonds". „Fanu reisa" dalības maksa – 41 Ls, komplektā ar koncerta biļeti – 92 lati. Informācija un pieteikšanās – www.fanureiss.lv vai zvanot 1188.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV