Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Sākas biļešu tirdzniecība uz Astro'n'out albuma "Lauvas" prezentācijas koncertu

EasyGet.lv, 18.09.2012. 10:22

22. novembrī koncertzālē Palladium Riga grupa "Astro'n'out" prezentēs jauno albumu "Lauvas". Biļetes uz koncertu no šodienas plkst. 12.00 iegādājamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv, informē grupas menedžere Kristīne Komarovska.
Sākas biļešu tirdzniecība uz Astro'n'out albuma "Lauvas" prezentācijas koncertu

Astro'n'out jaunais albums klausītājiem būs pieejams jau novembra sākumā un 22. novembrī grupa atrādīs jauno materiālu Palladium koncertzālē, uzstājoties kopā ar albuma producentu DJ Rudd un vairākiem mūziķiem, kas muzikāli iesaistījušies albuma tapšanā.

"Lauvas" būs ceturtais grupas Astro'n'out studijas albums. Tā kompozīcijas "Tulīt" un "Esi man klāt" jau ir iekarojušas pirmās vietas radio topos. Koncertā Palladium zālē būs dzirdamas gan šīs, gan citas dziesmas no jaunā albuma, kā arī labākās kompozīcijas no iepriekšējiem albumiem - "Kuš Kuš", "Ģeometrija" un "Astro' Acoustic".

Biļetes uz koncertu 22. novembrī plkst. 20:00 koncertzālē Palladium iegādājamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv. Pirmo 200 biļešu cena - 5 LVL.

Papildus informācija:
http://astronout.lv/
http://draugiem.lv/astronout

Foto: Grupa "Astro'n'out". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV