Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Vestards Šimkus uzstāsies kopā ar duetu Elvi/Dunian

EasyGet.lv, 20.09.2012. 14:11

9. decembrī kinoteātrī "Splendid Palace" koncertēs pianists Vestards Šimkus, uzstājoties kopā ar elektroniskās mūzikas duetu Elvi/Dunian.
Vestards Šimkus uzstāsies kopā ar duetu Elvi/Dunian

Pasaulslavenā pianista klaviermūzikas skanējumam jaunas šķautnes piešķirs elektroniskās mūzikas duets Elvi/Dunian, kurā apvienojušies dīdžejs un elektroniskās mūzikas producents Elvi Soulsystems un multi instrumentālists, producents Dunian. Par koncerta vizuālo noformējumu gādās multimediju māksliniece Katrīna Neiburga.

„Tā būs vispersoniskākā programma, kādu es jebkad esmu spēlējis. Samsung Smart Sessions ir unikālākais projekts, kādā es līdz šim esmu iesaistījies," atzīst pianists Vestards Šimkus. „Tas būs unikāls koncerts ne tikai man pašam, bet visai Latvijas kultūras telpai, jo līdz šim nevienā koncertā Latvijā akadēmiskās mūzikas pianists nav sadarbojies ar elektroniskās mūzikas pārstāvjiem. To visu pavadīs brīnišķīgas, krāšņas un izsmalcinātas video projekcijas."

Biļetes uz koncertu būs pieejamas no 25. septembra visās „Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv. Pirmie 100 pircēji biļetes varēs iegādāties par īpašu cenu – 15 latiem.

Koncerts notiks, noslēdzot šī gada Samsung Smart Sessions koncertu sēriju.

Foto: Pianists Vestards Šimkus festivālā Liepājas vasara 2012. Foto (c) Aigars Prūsis 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV