Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgā koncertēs Hamburgas ārstu orķestris

EasyGet.lv, 25.09.2012. 11:41

Šodien plkst. 18.00 Mazajā Ģildē ar koncertu viesosies Hamburgas ārstu orķestris.
Rīgā koncertēs Hamburgas ārstu orķestris

Koncerta programmā viesi no Vācijas piedāvās noklausīties Franca Šūberta, Domeniko Čimarozas, Maksa Bruka un Ludviga Van Bēthovena klasiskās mūzikas skaņdarbus orķestra izpildījumā.

Ieeja koncertā - bez maksas.

Hamburgas ārstu orķestris ir dibināts 1964. gadā pēc baznīcas mūziķa Villija Linova (Willi Linow) iniciatīvas, aicinot piedalīties medicīnas profesorus, zobārstus, farmaceitus, medicīnas studentus, kā arī medicīnisko personālu un partnerus. Kopš tā laika orķestris ir izveidojies par augsti kvalificētu mūziķu ansambli ar saviem solistiem. Orķestris uzstājas labdarības koncertos slimnīcās, veco ļaužu pansionātos, kā arī baznīcās.

Orķestra dalībnieki regulārās koncertturnejās dodas par saviem līdzekļiem un arī koncertē bez maksas. Šī ir pirmā reize, kad orķestris ir ieradies savus priekšnesumus sniegt Latvijā. Bez koncerta Mazajā Ģildē, orķestris spēlē arī 24. septembrī Rīgas Stradiņa slimnīcas zālē un 27. septembrī Kuldīgas kultūras centrā.

Plašāka informācija par orķestri www.hamburgeraerzteorchester.de

Foto: Hamburgas ārstu orķestris. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV