Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Salona vakarā Kalnciema kvartālā uzstāsies Ilona Bagele

EasyGet.lv, 27.09.2012. 11:19

Kalnciema kvartāls turpina muzikālu pasākumu ciklu „Salona vakari Kalnciema kvartālā", kas turpmāk regulāri notiks Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35.
Salona vakarā Kalnciema kvartālā uzstāsies Ilona Bagele

13. oktobrī plkst. 19.00 koncertā uzstāsies LNO soliste Ilona Bagele un pianists Enriko Gaļickis, bet salona sarunas par dzīvi un mākslu norisināsies kopā ar dziedātāju Evitu Zālīti. Dzirdēsim rudenīgi raibu koncertprogrammu, kurā skanēs skaņdarbi no neapolitāņu dziesmām līdz džezam.

Ilona Bagele (mecosoprāns) absolvējusi Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Vokālo nodaļu prof. Regīnas Frinbergas klasē (1999) un maģistrantūru (2003) pie prof. Arvīda Imanta Lustes. Jāzepa Vītola Starptautiskā vokālistu konkursa laureāte (2000). Daugavpils Universitātes MMF docente. Bijusi Daugavpils Teātra vokālā pedagoģe un muzikālā vadītāja. Dziedātāja ar plašu pieredzi popmūzikas un džeza žanrā. Latvijas Nacionālajā operā debitējusi 2003.gadā. Piedalījusies dažādu muzikālo izrāžu, tostarp "Nožēlojamie" (Les Misérables) un L.Bernsteina Mesas iestudējumos.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs, www.bilesuparadize.lv.

Foto: Mecosoprāns Ilona Bagele. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV