Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Matīsa Čudara kvartets dosies albuma prezentācijas tūrē pa Latviju

EasyGet.lv, 07.10.2012. 12:27 | komentāri (2)

Oktobra beigās, novembra sākumā Latvijā viesosies Matīsa Čudara kvartets, sniedzot debijas albuma 'Melancholia' prezentācijas koncertus Rīgā, Liepājā un Ventspilī.
Matīsa Čudara kvartets dosies albuma prezentācijas tūrē pa Latviju

Matīsa Čudara kvartets (Matiss Cudars Quartet) ir internacionāla četru jaunu džeza mūziķu apvienība, kas tika izveidota vienā no Rietumeiropas kulturāli visaktīvākajām pilsētām - Amsterdamā, Nīderlandē.

Mūzika, ko izpilda Matīsa Čudara Kvartets, varētu uzrunāt jaunās paaudzes alternatīvās mūzikas piekritējus, džeza un improvizētās mūzikas cienītājus, izlgītotus mūziķus vai vienkārši cilvēkus, kuriem patīk redzēt četrus draugus, apvienojamies vienā muzikālā organismā, radot mūziku, ko paši mīl gan garīgā, gan intelektuālā līmenī.

Grupas līderis, ģitārists Matīss Čudars, saka: "Kad muzicēju ar savu kvartetu, es jūtos kā bērns istabā, pilnā ar rotaļlietām. Viss, kas tajā brīdī notiek mūzikā, ir tik aizraujošs un interesants. Muzkāli es varu darīt jebko, kas man ienāk prātā, un mani grupas biedri mani atbalstīs un kopīgi padarīs katru ideju kā vienotu nepārtrauktu stāstu."

Matīsa Čudara debijas albums 'Melancholia' tika ierakstīts 2012. gada martā studijā "Fattoria Musica" Osnabrukā, Vācijā. Albumu iespējams par brīvu noklausīties http://matisscudars.bandcamp.com/album/melancholia

Grupas dalībnieki ir: Matīss Čudars - ģitāra, kompozīzijas, Toms Rudzinskis - saksofons, Lenarts Haindels (Lennart Heyndels) - kontrabass (Beļģija), Nīlss Engels (Niels Engel) - bungas (Luksemburga).

Koncertu grafiks:
26.10. plkst. 21:00 - Klubs Hamlets /Jāņa sēta 5 (2. stāvā), Vecrīga/
27.10. plkst. 22:00 - Fontaine Palace /Dzirnavu iela 4, Liepāja/
29.10. plkst. 19:00 - Ventspils Augstskola /Inžinieru iela 101a, Ventspils/
30.10. plkst. 20:00 - Alus Ordenis /Raiņa bulvāris 15, Rīga/
2.11. plkst. 21:30 - Klubs Piens /Aristrīda Briāna iela 6, Rīga/
3.11. plkst. 21:00 - Omas Briljanta Istaba, Rīga /Audēju iela 7, Vecrīga/

Matīsa Čudara oficiālā mājaslapa: www.matisscudars.com

Foto: Matīsa Čudara kvartets. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV