Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kaņepes Kultūras centrs aicina uz ambientās mūzikas pasākumu „Organic Sounds"

EasyGet.lv, 11.10.2012. 09:40

Sestdien, 13. oktobrī, plkst. 21.00 Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, notiks ambientās mūzikas pasākums „Organic sounds" ar dīdžejiem no Latvijas un Igaunijas, informē Kristīne Hlevinska.
Kaņepes Kultūras centrs aicina uz ambientās mūzikas pasākumu „Organic Sounds"

Pasākumu apmeklēt aicināti visi kvalitatīvas mūzikas cienītāji. Šoreiz pasākumā piedalīsies viesis no Igaunijas - dīdžejs Ilmajaam, kas ir nozīmīga britu haus un tehno stila mūzikas festivāla „Freerotation" rezidents. Savā valstī Ilmajaam vada dažādus andergraunda pasākumus, viņa pieredzē ir festivāla KURUKRILL organizēšana. Šim dīdžejam pieder iespaidīga vinila plašu kolekcija, kuru izmantojot, viņš spēlēs eklektisku un mierīgu miksu.

Enerģiskāku miksu spēlēs Devine - pieredzējis Latvijas dīdžejs, kurš ir gaidīts viesis ne tikai Latvijā, bet arī lielos festivālos Lietuvā. Muzikālās vibrācijas radīs arī Sunduo - perspektīvais duets no Latvijas, kas nesen izdeva divas relīzes amerikāņu leiblā Easy Summer. Savu miksu prezentēs arī talantīgais JointForce.

Īpaši gaidīts būs arī ģitārista Uģa Kagaiņa solo projekta Cat from Japan muzikālais priekšnesums. Viņš veido dziesmas, izmantojot tikai balss un elektriskās ģitāras skaņas, tās ierakstot takti pa taktij un uzaudzējot daudzveidīgu skaņdarbu visdažādākajās garastāvokļa krāsās.

Vakara mūziķu programma:
21:00 JointForces
22:30 Sunduo
00:00 Devine
01:20 Cat from Japan
01:50 Ilmajaam (EST, „Freerotation")

Ieejas maksa – ziedojums.

Foto: Cat from Japan. Foto (c) Jānis Vidmants 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV