Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Origo" koncertēs koris no Norvēģijas

EasyGet.lv, 12.10.2012. 17:04

Sestdien, 13.oktobrī pulksten 12:00 tirdzniecības centra „Origo" Stacijas Centrālajā zālē norisināsies Norvēģijas kora „KoriO" bezmaksas koncerts, uz kuru iepazīt Norvēģijas mūziku aicināts ikviens interesents.

Koris uz Latviju atbraucis no Norvēģijas, precīzāk – Opegordas, pilsētas netālu no Oslo. Kā norāda kora pārstāve Grēte Eltone (Grethe Elton), koris Latvijā ieradies koncertēt Rīgas baznīcās, kā arī izbaudīt latviešu viesmīlību un Rīgas kultūras vērtības. Koncertā, kas norisināsies t/c „Origo", jauktais koris izpildīs dažādas dziesmas sākot no norvēģu tautasdziesmām līdz pat populāriem skaņdarbiem angļu valodā.

Jauktais koris „KoriO" dibināts 1994.gadā un tā diriģents ir Tage Tislands (Tage Tysland). Savā ikdienas repertuārā koris ir iekļāvis gan klasisko mūziku un džezu, gan skaņdarbus no mūzikliem un folkmūziku. Rīgā koris uzstāsies ar stundu garu programmu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV