Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Koncertcikla „Patiešām maziņiem" labdarības koncerti

EasyGet.lv, 16.10.2012. 15:19

„Latvijas Koncerti" sadarbībā ar nodibinājumu „Sociālo Pakalpojumu Aģentūra" un Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centru nodrošina iespēju apmeklēt audžu ģimeņu un bērnu nama bērniem koncertcikla „Patiešām maziņiem" koncertus, kuri notiks Spīķeru koncertzālē 20. oktobrī, 15. decembrī, 2. februārī un 16. martā plkst. 17.00, informē VSIA" Latvijas Koncerti" sabiedrisko attiecību vadītāja Rinta Bružēvica.
Koncertcikla „Patiešām maziņiem" labdarības koncerti

Koncertos piedalīsies teicami izpildītājmākslinieki: instrumentālisti, dziedātāji, dejotāji un aktieri; uz lielā ekrāna tiks rādīti fragmenti no multiplikāciju filmām. Koncertos iesaistītie mūziķi – Niks Matvejevs, Elīna Šimkus, Jānis Kurševs, Goran Gora u.c. - būs saģērbti interesantos, bērniem labi pazīstamu tēlu kostīmos.

20. oktobrī notiks koncerts "Sprīdītis", kurā mazais varonis dosies pasaulē laimi meklēt, ceļā satiekot Meža māti, Vēja māti, Milzu Lutausi, Velnu un Princesi Zeltīti. Pazīstamā pasaka ievīsies latviešu komponistu mūzikā.

15. decembrī "Sniegbaltītes Ziemassvētkos" priecāsimies kopā ar Sniegbaltīti, kura izglābusies no ļaunās pamātes septiņu rūķīšu namiņā svin Ziemassvētkus kopā ar rūķīšiem un zvēriņiem.

2013. gada 2. februārī koncertā "Kā kaķītis un sunītis uz Franciju brauca" klausīsimies opersolistes Baibas Berķes, Francijā dzīvojošās saksofonistes Ilzes Lejiņas un franču ģitārista Frederika Ormēna muzikālajos stāstos.

16. martā bērnus gaida mūsdienīgs stāsts par dārzeņiem un tirgus dzīvi "Centrāltirgus noslēpumi jeb kā gurķītis ar dilli saderēja".

Koncertus vada muzikoloģe Karina Bērziņa.

Audžu ģimenes var pieteikt bērnus uz koncertiem Ģimeņu atbalsta centrā Vīlandes ielā 7 – 1. Koordinatore Ārija Martukāne – tel 26514351, e-pasts arija.martukane@gmail.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV