Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupa „Mango" izdod pirmo EP

EasyGet.lv, 17.10.2012. 11:37

Daļai mūzikas mīļu vārds Mango ir gaužām svešs, savukārt citi lēsīs ko par Lietuvas popmūzikas skatuvi. Kas tad īsti ir Band Mango?
Grupa „Mango" izdod pirmo EP

"Grupa "Mango" nav sektanti. Nav arī kolektīvo iepirkšanās portālu pārstāvji, un pavisam noteikti nav kāds Jura Millera jaunākais pop projekts. "Mango" ir kārtīgi nostādināts piecu puišu un lēdijas kombinēts ska/punk brūzis, kurš jau kopš 2007. gada, atrodoties nemitīgos konsistences un eksistences meklējumos, beidzot nonākuši pie slēdziena – IR," vēsta mūziķi.

Lai gan aiz muguras jau pieci ražīgi gadi, pirmais albums tiks laists klajā tikai šogad. Tam par iemeslu tiek bilsts, ka jau no pašiem pastāvēšanas pirmsākumiem Mango ir koncentrējušies uz spēcīgiem dzīvās mūzikas koncertiem, turpretī savu darbu ierakstīšanu un apkopošanu ir atstājuši otrajā plānā.

Šo gadu laikā grupa ne tikai paspējusi nospēlēt vairākus koncertus un festivālus ar pašmāju alternatīvās skatuves meistariem All Day Long, Voiceks Voiska, Inokentijs Mārpls, Striķis u.c., bet arī priecēt ska mūzikas cienītājus arī ārpus Latvijas robežām. Pēc 2010.gada Balkānu tūres Mango ir spēcīga fanu bāze arī Maķedonijā, Serbijā un Slovēnijā, savukārt šovasar kompānija paspējusi satricināt arī Holandes galvaspilsētas Amsterdamas skatuvi, uzstājoties kopā ar citiem Latvijas neatkarīgās skatuves mūziķiem mini festivālā „Out In Riga".

Novembrī dienasgaismā tiks laists grupas pirmais EP "Life Long Contract". 2. novembrī plkst. 21:00 Rīgā, mūzikas klubā Nabaklab norisināsies pirmais no četriem gaidāmajiem EP prezentācijas tūres koncertiem. Ieeja koncertā - bez maksas, turklāt pirmie 30 koncerta apmeklētāji dāvanā saņems grupas Mango EP „Life Long Contract".

Neliels ieskats no drīzumā iznākošā EP - http://bandmango.bandcamp.com/album/life-long-contract

Foto: Grupa Mango. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV