Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Terem” kvartets atgriežas Rīgā ar pārsteidzošu kino mūzikas programmu

EasyGet.lv, 17.10.2012. 12:00

Rīgas Kongresu namā 18. decembrī īpašu koncertu "Pasaules kino šedevri" sniegs pasaulslavenais "Terem" kvartets no Sanktpēterburgas, informē biedrības "Did It" pārstāve Madara Gruntmane.
„Terem” kvartets atgriežas Rīgā ar pārsteidzošu kino mūzikas programmu

Vairāk nekā divu stundu ilgajā koncertā vieni no starptautiski pazīstamākajiem Krievijas virtuoziem atskaņos populārākās pasaules kino mūzikas tēmas. "Terem" kvarteta izpildījumā skanēs gan pasaules kino klasikas - Andreja Tarkovska filmas "Solaris" un Frederiko Felīni "Amarcord", gan padomju kino pazīstamākās melodijas - "Nenotveramie atriebēji" un "Septiņpadsmit pavasara mirkļi", kā arī mūsdienu filmu hiti, piemēram, tēmas no filmām "Neiespējamā misija", "Amēlija" un citām.

"Terem" kvartets 30 gadu darbības laikā guvis ievērojamu starptautisku popularitāti, savā daiļradē apvienojot populāru mūzikas tēmu atskaņošanu, izmantojot tautas mūzikas instrumentus, oriģinālus aranžējumus un atraktīvu skatuvisko izpildījumu. Gadu gaitā kolektīvs kļuvis par vienu no Krievijas kultūras vizītkartēm pasaulē.

"Terem" ik gadu sniedz koncertus daudzviet Eiropā un pasaulē, kā arī uzstājas dažādos ievērojamos pasākumos.

"Terem" sastāvā muzicē četri pieredzējuši instrumentālisti - Andrejs Konstantinovs (mazā domra), Aleksejs Barščevs (alta domra), Andrejs Smirnovs (bajāns) un Mihails Dzjudze (basa balalaika).

Biļetes uz koncertu "Pasaules kino šedevri" var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā: http://ej.uz/terembiletes.

Foto: "Terem" kvartets. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV