Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Latvijas koncerti" piedāvā koncertciklu "Vīns un mūzika"

EasyGet.lv, 18.10.2012. 13:02

VSIA „Latvijas Koncerti" sadarbībā ar restorānu Kitchen arī šajā sezonā piedāvā plašu publikas atsaucību guvušo koncertsēriju „Vīns un mūzika". Spīķeru koncertzālē varēs dzirdēt profesionāļu stāstījumu par Spānijas, Francijas, Austrijas un Itālijas mūzikas un vīna tradīcijām.

Koncertos piedalīsies restorāna Kitchen līdzīpašnieks Jānis Jenzis, iztaujājot profesionālu vīnzini, un „Latvijas Koncertu" direktors Guntars Ķirsis sarunā par mūziku.

10. novembrī Spīķeru koncertzālē varēs degustēt Spānijas Faustino grupas vīnus un klausīties Spānijas karaļa galma mūziku senās mūzikas ansambļa „Trakula" izpildījumā.

8. decembrī Francijas Barton&Guestier vīnu degustācija. Dzirdēsim baroka orķestri Collegium musicum Rīga diriģenta Māra Kupča vadībā. Soliste Maija Tutova (soprāns).

2013. gada 8. martā iepazīsimies ar Austrijas Allarm vīniem. Koncertā spēlēs austriešu mūziķi – čellists Frīdrihs Kleinhapls un pianists Andreass Voike.

2013. gada 8. jūnijā klausīsimies itāļu operu ārijas un degustēsim Itālijas Zonin vīnus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV