Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

PeR saraksta dziesmu televīzijas raidījumam

EasyGet.lv, 25.10.2012. 10:40

Turpinot darbu pie sava debijas albuma, grupa PeR izlaiž singlu "Tagad", kas vienlaicīgi ir motoru sporta raidījuma "Ātruma Cilts" tituldziesma, informē grupas pārstāve Daiga Eilande.
PeR saraksta dziesmu televīzijas raidījumam

Ralfs Eilands komentē: "Kādu gadu nebijām strādājuši pie pasūtījuma gabaliem, vēl jo vairāk, pie dziesmas latviešu valodā. Esam pieradinājuši savus klausītājus, ka dziesmas radām angļu valodā. Tādēļ sākumā mazliet samulsām, ka uzstādījums bija uz latviešu valodu. Bet, kā pasūtītājs prasa, tā arī strādājām. Dziesma ir dinamiska, par mērķtiecību, neatlaidību un panākumiem, kuri uz savu mērķi ejošiem cilvēkiem ir likumsakarīgi. Patreiz rakstām studijā savu albumu, kurā noteikti tiks iekļauts šis singls. Tikai viens jautājums - albumā tas skanēs latviski vai angliski?"

Arī singlam „Tagad" taps mūzikas video, bet, kā sola „Ātruma Cilts„ veidotāji, tas būs skatāms pavasarī - motoru sporta sezonas sākumā. Tajā piedalīsies Latvijas auto un motosporta leģendas, kā arī mūsdienu labākie sportisti.

Jāpiezīmē, ka grupas PeR un "Ātruma Cilts" veidotāju sadarbība aizsākās šovasar, kad šī raidījuma veidotāju komandai tika uzticēts uzfilmēt mūzikas video PeR gabalam "Soulshaker". Par rezultātu abas puses bija apmierinātas.

Paralēli studijas darbam PeR strādā pie sava piecgades koncerta High Five!, kurš notiks 17. decembrī plkst. 19:00 koncertzālē Palladium. Biļetes ir iegādājamas jau tagad interneta vietnē: http://www.bilesuparadize.lv/events/custompage/483 un visās Biļešu paradīzes kasēs.

Foto: Grupa PeR. Foto © Linda Rutule

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV