Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Uģis Jēkabsons piedāvā dziesmu "Es kaut ko nesaprotu"

EasyGet.lv, 29.10.2012. 09:34

Grupu "Mr. Rally" un "Full House" ģitārists un solists Uģis Jēkabsons klausītāju vērtējumam nodod dziesmu "Es kaut ko nesaprotu", kas ir kā priekšvēstnesis muzikālai izrādei "Nesatikušies".
Uģis Jēkabsons piedāvā dziesmu "Es kaut ko nesaprotu"

Dziesma "Es kaut ko nesaprotu" tapusi, sadarbojoties ar dzejnieku Māri Neilandu.

2009. gadā, satiekoties ar vārdu autoru Māri Neilandu, tika nolemts radīt muzikālu izrādi – tāpat kā labs vīns, tāpat arī labs mākslas darbs top ilgāku laiku. Šobrīd ierakstīts muzikālais materiāls un dziesma arī iekļauta nupat iznākušajā albumā "Dvēs'les pieskārieni", kurā klausāmas dziesmas izrādei ar Māra Neilanda tekstiem Uģa Jēkabsona un Aigara Danenbergsona mūziku. Dziesma "Es kaut ko nesaprotu" ir kā priekšvēstnesis izrādei, kuras režiju uzņēmies Liepājas teātra aktieris Edgars Ozoliņš.

Dziesma ierakstīta Uģa Jēkabsona studijā, visus instrumentus un vokālās partijas izpilda un spēlē Uģis pats, dziesmas māsterings veikts Abbey Road Studios, Londonā.

Foto: Uģis Jēkabsons. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV